spring til hovedindhold

Kvinde Kend Din Kamp - Ligestilling i Sydhavnen

Kvinde Kend Din Kamp - Ligestilling i Sydhavnen

Fra DKK 120,00

Sted

Beskrivelse

Lær din bydel - og ligestillingshistorien - bedre at kende!


I anledningen af ugen for Kvindernes Internationale Kampdag har du nu chancen for at komme med på en søndagsvandring gennem Sydhavnens spraglede arbejderkvarter hvor den lokale arkitekt og ildsjæl Rikke Rohr - med udgangspunkt i arkitektur og vejnavne - formidler historier om lokale og nationale ligestillingshelte. 

Rikke fortæller levende om markante og inspirerende kvinder (og en enkelt mand), der gennem tiden har bidraget til øget ligestilling i samfundet. Nogle er nulevende lokale forbilleder, andre nationale berømtheder der har fået veje opkaldt efter sig.

Vi skal bl.a. høre om stifteren af Kvindeligt Arbejderforbund, den lokale præsts arbejde med fædregrupper og besøge tre marokkanske søstre der gennem deres café påvirker en hel by. Vi kommer også omkring Natalie Zahle, der revolutionerede det danske skolesystem, den lokale teaterleder der vender forladt arkitektur til inkluderende teater, abortlægen Doktor Leunbach og kollegiet Solbakken, der stærkt inspireret at Le Corbusiers arkitektur, blev det første kollegium i Danmark for studerende med børn.

OBS: Vi slutter vandringen langt fra start ved kollegiet Solbakken. Du er velkommen til at trække din cykel med på turen, men det skaber naturligvis lidt afstand til oplægsholderen.

Mødested: Olivia Nielsens Gade (v. hjørnet af Borgmester Christiansens Gade).

Photocredit: Annika Lyon, Kaj Thelander Jessen og Rikke Rohr.

Lokation

Olivia Nielsens Gade, 2450 Kbh SV

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events