KVINDE PÅ KRIGSSTIEN – Nordatlantiske Filmdage 2021

Strandgade 91, 1401 København
10 okt 2021 kl. 17:00 - 19:00
Super arrangør
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00

Original og livfuld film om islandsk kvinde i radikal klimakamp. Mød instruktør Benedikt Erlingsson efter visningen.

KVINDE PÅ KRIGSSTIEN
På overfladen er Halla en harmløs korleder. Hun er imidlertid også i al hemmelighed en effektiv økokriger, der går radikalt til værks i sine angreb på den industri og de politikere, der truer med at ødelægge hendes land. Men så kommer et forældreløst barn ind i ligningen, og hun må genoverveje sin metier.

Benedikt Erlingsson fik sit gennembrud med Om heste og mænd. I Kvinde på krigsstien er menneskets relation til naturen atter i centrum, men fra en ganske anden vinkel. Og ud over at være velskrevet, original og livfuld, så formår den prisbelønnede og anmelderroste film at takle påtrængende globale dagsordener med lige dele humor, drama og musikalitet.

ARRANGEMENTET
Filmen (100 min.) har danske tekster. Arrangementet (inkl. instruktørsamtale) varer ca. 120 min. Filmsalen og dens café åbner 45 min. før visningen. Der er unummererede siddepladser. Kom gerne i god tid.

Nordatlantiske Filmdage 2021
30. september til 10. oktober præsenterer Nordatlantiske Filmdage spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Deltagere

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke