Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kvinde træn dig stærk og smertefri

Afholdt event

Kvinde træn dig stærk og smertefri

Fra Gratis

Sted

Dato

14 maj 2020 kl. 18:00 - 19:30

Beskrivelse

Vil du være stærkere?

Skal du igang med at træne? Det kan være efter en skade, efter en pause, eller bare fordi du vil igang med træning på en fornuftig måde? Sammen med andre - i samme båd! Under fornuftig vejledning!

Her er holdet for dig!

Holdet er til dig der gerne vil lære trænings øvelser med fornuftig teknik, så du passer godt på din krop. Øvelserne tilrettelægges ud fra en videnskabsbaseret træningsprogression, men med hensyn til dit niveau. Med hensyn til de udfordringer vi kvinder møder fysisk.

Ja, det ER holdet for dig!!!

Er du træt af at mangle styrke, føle at kroppen ikke er så stærk som den var engang, at det er svært at få trænet hjemme... så kom afsted... Vil du gerne holdes i hånd i træningen, med vejledning, hjælp, alternativer - så er de store og hårde træningshold måske ikke noget for dig.

Vi træner kvindekroppen fornuftigt igang, så du oplever du bliver stærkere og mere udholdende i hverdagen. Så du oplever fysisk fremgang under træningen, bliver gladere, mindre forpustet og mere smidig. Vi er et lille lukket forum på 12 kvinder, alle i samme båd. Alt du skal er at have tøj og sko på efter vejret og en måtte under armen.

Første gang starter vi indendørs. Vi skal indlære korrekt teknik i træningsøvelserne, finde dit core og dermed din bækkenbund, mave og rygmuskler under øvelserne. Finde korrekt position af dine led under øvelserne. Du skal også lære hvordan du trækker vejret samtidig med du træner. Første gang er Torsdag d.16. april kl.17.45-19.45 i træningssalen i Bramsnæs Fysioterapi, Sæbyvej 2, 4070 Kr. Hyllinge

Træningen vil efterfølgende foregå udendørs i "den gamle grusgrav" i Hvalsø. Hver torsdag kl.18-19

Du får:

 • Fornuftig træning tilpasset dit niveau
 • Funktionel bevægestrategier
 • Kerne træning med fokus på bækkenbund, mave og rygmuskler
 • Lille lukket hold med 12 deltagere
 • Afgrænset træningsforløb over 10 uger.
 • Naturtræning som gør dig glad 
 • Hjemmetræningsprogram - 20 minutter 2 gange om ugen.

Vi træner:

 • Ryg, mave, bækkenbund med coreøvelser
 • Baller med elastikker og vægte
 • Okklusionsteknik til muskel træning - der gør det muligt at vinde stor fremgang med lille belastning
 • Squats,lunges, dødløft - med og uden belastning. Dvs du får stærke, funktionelle ben og baller.
 • Gang, løb eller anden kredsløbstræning.

Spørgsmål til 

Praktiserende fysioterapeut Tina Plank: tinaplank@mail.tele.dk

Lokation

4330 Hvalsø, 4330 Hvalsø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer