KVINDEEVENT NYBORG

eventet sluttede

KVINDEEVENT NYBORG

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

25 maj 2016 kl. 18:00 - 22:30

Beskrivelse

Kvindeevent i Nyborg. Mød op til en sjov, spændende og inspirerende aften, hvor vi bl.a. får besøg af foredragsholder og blogger Michelle Hviid, skuespiller og komiker Søs Elin. Der vil være modeshow med nyeste trends indenfor modetøj, sportstøj, smykker, nyeste hårtrends, vinsmagning m.m. Der er ligeledes mulighed for GRATIS bodyscanning.

Arrangementet afholdes:

Onsdag d. 25. Maj kl. 19.00 - 21.30 i Nyborg Idræts- og Fritidscenter, Storebæltsvej 13, 5800 Nyborg (dørene åbnes kl. 18.00)

Denne aften må du ikke gå glip af! En skøn forening af alt hvad vi kvinder behøver samlet på et sted! – gå hjem med fornyet inspiration til at få det bedste ud af dig selv i 2016.

Med på aftenen kan du købe lækre produkter til skarpe priser fra MD Company, Sportigan, Garvergårdens smykker, Salon K og Osteboden Fru Hansen.

Der kan vælges imellem 2 billettyper:

Entrébillet til 150kr

Entrébillet inkl. tapas, et glas vin, samt en lille goodiebag til 250kr

I entrébilletten kan du ydermere få lavet en GRATIS bodyscanning, som bl.a. viser din vægt og fedtprocent – også omkring de indre organer – muskelmasse, væskebalance, din forbrænding samt din fysiologiske alder.

Der vil være mulighed for at købe en sandwich, vin, chokolade og andre forfriskninger på aften.

Mere info SMS/RING: 31319734

Lokation

Nyborg Idræts- og Fritidscenter, Storebæltsvej 13, 5800 Nyborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .