Kvinder i Barokmusikken

Kvinder i Barokmusikken

Fra Gratis

Beskrivelse

Musik skrevet af og til kvinder. Concerto Copenhagen tager dig tæt ind i kvindernes fortælling og musik fra barokken og vor tid!

Det er uundgåeligt at bemærke, at den klassiske musiks historie primært er domineret af mandlige kunstnere. Dette skyldes først og fremmest, at det i lange perioder var absolut upassende – for kvinder at stå frem som kunstnere i offentligheden. Derfor blev deres musik ofte kun opført i private rum og kun kendt af en lukket kreds.

Men det betyder ikke, at kvindelige kunstnere ikke har haft en rolle og betydning i musikkens historie! Selv om de ikke altid var anerkendt i offentligheden, eller er nogen vi husker i dag, var mange af dem via deres musik og personligheder i høj grad med til at forme historiens gang.

Concerto Copenhagen og Annette Skov dykker ned i historierne og musikken skabt af kvinder og musik skrevet til kvinder fra barokken og vores tid.

Program: 

Jacquet de la Guerre (1665-1729): Ouverture fra Céphale et Procris (5')

Wilhelmine von Bayreuth (1709-1758): Cembalo-koncert i g moll (12')

Antonio Vivaldi (1678-1741): Fagotkoncert RV498 (10')

Signe Lykke (1984) : En verden set fra oven (12'?)

"Mr.Carolo": Sonata VIII (8')

Jacquet de la Guerre: Suite fra Céphale et Procris

Rigaudon-Entrèe grave- Ritournelle – Très vite – Air vif

Medvirkende: 
Lars Ulrik Mortensen – musikalsk ledelse
Concerto Copenhagen

Annette Skov - Presenter 

Læs mere om koncerten her.

Arrangør

Concerto Copenhagen spillede sine første koncerter i 1991 og har siden udviklet sig til Skandinaviens førende barokorkester — et af de mest spændende og innovative i verden.

Samarbejdet med kunstnerisk leder og dirigent Lars Ulrik Mortensen har i mere end 20 år ført til en unik musikalsk rejse, som er værdsat og rost af publikum og kritikere verden over. Orkestret har formået at kombinere et repertoire bestående af velkendt europæisk musik med mindre kendte værker af skandinavisk oprindelse og nykomponeret musik.

(ENG)
Concerto Copenhagen played its first concert in 1991 and has since developed into Scandinavia’s leading early music ensemble, joining the league of the world’s most exciting and innovative Baroque orchestras. Original interpretations and a strong ability to communicate with the audience are among Concerto Copenhagen’s hallmarks – making Early Music vital, relevant and contemporary.


In 1999 the internationally acclaimed harpsichordist and chamber musician, Lars Ulrik Mortensen, became the ensemble’s chief artistic director, he was awarded the coveted Léonie Sonning Music Prize in 2007.

www.concertocopenhagen.com

Lokation

Koncertkirken, Blågaards Plads 6 A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på