Kvinder i tekst, toner og tanker - Nordglød Kammerkor og digteren Helena Lyng Blak

eventet sluttede

Kvinder i tekst, toner og tanker - Nordglød Kammerkor og digteren Helena Lyng Blak

Billetter fra DKK 20,00

Sted

Dato

11 sep 2022 kl. 15:00 - 16:15

Beskrivelse

Nordglød Kammerkor vil ved denne koncert sætte fokus på kvinder, som de repræsenteres i kormusik. Det være sig digtere som Tove Ditlevsen, Susanne Brøgger og Naja Marie Aidt, komponister som Nina Fischer, Janne Mark, Clara Schumann og Vittoria Aleotti - og dem, der kan lidt af hvert som vores egen dirigent, Karen Ertbølle Madsen. Programmet byder på nye og ældre toner og giver kvinderne deres berettigede plads i kormusikkens univers.

Til at krydre tonesproget vil den unge, danske digter Helena Lyng Blak, læse nogle af sine egne digte op.

Om Nordglød Kammerkor

Nordglød Kammerkor er et nyere kor, der blev dannet i februar 2020. Vi er et blandet kammerkor med pt. 28 sangere. Vores repertoire består af klassisk a cappella kormusik i 4-8-stemmige arrangementer, og består mest af nyere, nordisk kormusik, men vi er alsidige og nysgerrige, og i dette tema er der både meget ældre musik og musik fra andre steder end Norden. Vi holder til i Virum nord for København.

Nordglød dirigeres af Karen Ertbølle Madsen

Om Helena Lyng Blak

Helena Lyng Blak er en ung, dansk digter og litterat. Hun bor på Amager, og er i sine tekster inspireret af øens og byens lys og lyde, af ungdommens og kvindesindets tanker og af det store i det små.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads a.m.b.a KoncertKirken Blågårds Plads a.m.b.a, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .