Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Kvinder I Whisky – Foredrag og Smagning med Christine Kammerer

Få billetter tilbage
Afholdt event

Kvinder I Whisky – Foredrag og Smagning med Christine Kammerer

Fra DKK 295,00

Sted

Dato

18 maj 2024 kl. 14:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kvinder I Whisky – Foredrag og Smagning med Christine Kammerer

Whisky bliver ofte opfattet som en industri og en drink, som udelukkende er for mænd. Intet kunne være længere fra sandheden. Kvinder har altid været en del af industrien, af drikkens udvikling og historie. Men som så meget andet, er de gennem århundreder blevet forvist til at blive en sidenote i historien, fordømt for deres håndværk – endda truet på livet –, eller helt glemt.

Til dette foredrag og denne smagning får du indblik i sanger, komponist og Whisky Ambassadør Christine Kammerer’s personlige rejse inden for industrien, og får smagt 5 fantastiske whiskier fra kvindeledte distillerier. Smagningen inkluderer også et indblik i Kammerers arbejde med musikalske whiskysmagninger, og musikalske fortolkninger af whisky.

BAGGRUND

Kammerer er sanger, komponist og Whisky Ambassadør, og bor til daglig i Skotland. Her har hun de sidste 2 år arbejdet deltid hos Johnnie Walker Princes Street, samt leveret prisnominerede og anmelderroste musikalske whisky oplevelser, som også fokuserer på at oplyse om kvinders rolle i whiskiens historie. Den største af disse er ”Whisky & Witches”, som også var på Danmarks turné i efteråret 2023.

I Januar 2024 dimitterede Kammerer fra OurWhisky Foundations Mentorship. En organisation som arbejder for at fremme kvinders karriere inden for whiskyindustrien.

Udover sit arbejde med whisky er det Kammerer’s virke inden for musikken som fylder. Hun har samarbejdet med større museer, slotte og festivaler i Danmark, Norge, UK og Tyskland og i juni 2024 udgiver hun sit debut album. En symfonisk fusion mellem Nordisk og Keltisk folkemusik.

Se mere på www.ckammerer-music.com

Arrangør

Københavns Rock-, Metal- og Whiskybar

Lokation

Luke's Bar, Klosterstræde 23, 1157 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .