spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kvinder, Kunst og Algoritmer

Afholdt event

Kvinder, Kunst og Algoritmer

Fra Gratis

Sted

Dato

08 mar 2022 kl. 15:00 - 18:00

Beskrivelse

Kom og diskutér hvordan teknologi og algoritmer påvirker kultur og samfund

Algoritmerne myldrer ind i vores hverdag, vores arbejdsliv og privatliv. Teknologierne har kæmpe potentialer til, at vi kan udrette spændende og kreative ting med dem og udvikle vores samfund og samhørighed. Men de har også en bagside, som fortjener opmærksomhed. Statistisk set halter kvinderne bagefter på digitale kompetencer. Det vil vi gerne gøre noget ved.

Som et af verdens mest digitaliserede lande er vi i stigende grad afhængige af teknologi. Men hvordan sikrer vi en digital udvikling som er både demokratisk og humanistisk? Hvordan retter vi op på den kønsmæssige skævvridning, som er et faktum, når det kommer til både udvikling og brug af teknologi i dag?

I forbindelse med Kvindernes Internationale Kampdag inviterer vi til arrangementet Kvinder, Kunst og Algoritmer, hvor vi ser nærmere på teknologiens og algoritmernes anvendelsesmuligheder som kreative redskaber og nye veje til kulturelle oplevelser. Vi piller mystikken, bekymringen og afmagten ud af teknologidebatten og giver den et kvindeligt og kunstnerisk perspektiv.

Vi undersøger, hvordan kunst kan udfordre vores forståelse af teknologi, og spørger hvordan vi fremmer en mangfoldig teknologiudvikling, som rummer forskellige køn, erfaringer, perspektiver og tilgange.

Vi præsenterer et line-up af kunstnere, som gennem en æstetisk praksis udforsker teknologiens potentialer, og gennem brug af it og algoritmer skaber nye typer af værker.

Vi inviterer til debat med kvindelige kunstnere, forskere og teknologer om visioner for at bruge digitalisering og teknologi kreativt, kritisk og opbyggeligt.

Statens Museum for Kunst, Algoritmer, Data & Demokrati-projektet og Ingeniørforeningen IDA er gået sammen om en eftermiddag, hvor vi sætter en anderledes dagsorden, der inkluderer kvinder og kunst i fortællingen om vores teknologiske fremtid.

Mød Pernille Bjørn, Louise Alenius, Ida Kvetny, Nanna Debois Buhl (via video), Ditte Ejlerskov, Nanna Bonde Thylstrup og Gry Hasselbach. Eftermiddagen modereres af Lisbeth Knudsen.

Lokation

SMK – Statens Museum for Kunst SMK – Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .