Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Kvindernes Internationale Kampdag den 8.marts

Få billetter tilbage
Afholdt event

Kvindernes Internationale Kampdag den 8.marts

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

08 mar 2024 kl. 17:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Som en del af aftenen dokumenteres arrangementet fotografisk men også ved, at alle inviteres til at sidde og sysle med broderi. Det har i mange år været en kvindelig aktivitet og er også en aktivitet som mange unge i dag praktiserer anset køn. Mens vi spiser og lytter og taler, skal vi brodere. Alle deltagerne kan frit låne broderi garn og nåle, og mens de lytter, sidder de og broderer siderne på dugen, inspireret af det de hører, taler om og det der vokser frem i dem.

Program
Kl.17.00, vi mødes i Kunsthallens udstilling Hestens Oprindelse med fokus på kunstner, Agnes Lund, som blev født på Rønnebæksholm i 1850, intro ved Vibeke Kelding Hansen og Lotte Juul Petersen, Rønnebæksholm.

Kl. 17.30, vi går over i Herskabsstalden, hvor Lotte Juul Petersen, leder af Rønnebæksholm og Hanne Heunicke, Elsk Din Næstved byder velkommen.

Kl. 17.45, introduktion til det fælles broderi-værk, ved designer Stina Resting.

Middag
Kl. 18.00, Emma Sofie Tokmak fortæller om unge og ligestilling
Kl. 18.30, Kvinder hjælper kvinder ved jurist Sara Yahia Yousif
Kl. 19.00, Kvinder i krise ved stifter og leder, Signe Berner Kruuse, Fonden Gro
Kl. 19.30, Kvinder i politik, politiker Charlotte Roest
Kl. 20.00, Underlivet ved jordemoder og opfinder, Malene Hegenberger
Kl. 20.30, Ligestilling i skolen ved grundskoleleder på Herlufsholm Anne-Louise Boelsmand
Kl. 21.00, Sang Cirkel ved musiker Ulla Britt Simonsen
Kl. 21.30, Fælles oprydning i salen
Kl. 22.00, Danseperformance ved Sine Krag og DJ Sofie Voight
Man må meget gerne blive og danse….
Kl. 23.00, Farvel og tak

Maden er vegetarisk og laves af det lokale køkken Buffet Køkkenet. Drikkevarer kan tilkøbes i løbet af aftenen. Der vil stå vand på bordene.

Praktisk information
Sted: Kunsthallen og Herskabsstalden, Rønnebæksholm.
Tilgængelighed: For dårligt gående eller kørestolsbrugere kan man køre helt op til Herskabsstalden og Hovedbygningen. Kontakt os gerne på info@roennebaeksholm.dk angående spørgsmål om tilgængelighed.
Booking: Billetter koster 250 kr. ekskl. gebyr. Billetten giver også adgang til Kunsthallen inden arrangementet. Book din billet her.

Arrangement er skabt i samarbejde mellem Elsk din Næstved og Rønnebæksholm med støtte fra Næstved Kommune.

Billede: tekstil af Stina Resting og grafik af Cille Luna Bergstrøm.

Lokation

Rønnebæksholm, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .