spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Kvindernes Internationale Kampdag på Rønnebæksholm

Afholdt event

Kvindernes Internationale Kampdag på Rønnebæksholm

Fra Gratis

Sted

Dato

08 mar 2023 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Alle uanset kønsidentitet, alder og baggrund er velkommen til at komme Kvindernes Internationale Kampdag på Rønnebæksholm.

Selve kampdagen starter i den aktuelle udstilling Group-Think af Stine Marie Jacobsen, hvor Kunsthallen er omdannet til et “motionscenter” for træning i kollektiv intelligens og viser publikum, hvordan unge forestiller sig deres fælles kropslige og politiske fremtid. Ønsker såsom mere åbenhed overfor LGBT+ personer, fri abort, mindre medicinering, samtykke og sensibilisering af offentligheden optager unge i Danmark, Frankrig og Albanien. Med afsæt i sundhed vil vi sammen spore os ind på unges syn på sundhed og frigørelse.


Efter et besøg i udstillingen kobler vi denne oplevelse sammen med et oplæg ved jordemoder og opfinder Malene Hegenberger med titlen ”Fra køkkenbord til global kvindesundhed – en kamp for kvinder”. Malene Hegenberger kommer og fortæller om udviklingen af hendes innovative instrument Hegenberger Retractor. Et instrument, der skal forbedre måden, vi syr kvinder sammen på efter en fødsel. Der skulle gå knap 200 år fra den 1. jordemoder, franske Marie Boivin opfandt sit instrument, til Malene Hegenberger opfandt sit instrument. Malene vil ligeledes dele sin oplevelse af at være kvindelig iværksætter og om at bevæge sig fra fødegangen og ud i det private forretningsliv.

Malene Hegenberger er uddannet sygeplejerske fra Næstved i 1998 og fra jordemoderskolen i Bergen, Norge 2002. Malene har arbejdet i England, Slovenien, St.Kitts, Norge og USA. Malene er nu ansat på Slagelse fødegang, som specialist i bristninger.


Arrangementet finder sted i Kunsthallen og cafeen. Der kan købes mad og drikke i løbet af arrangementet. Arrangementet er gratis men kræver tilmelding her på billetto.


Billede: Hegenberger Retractor. Foto: Malene Hegenberger.

Lokation

Rønnebæksholm, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .