Kwamie Liv koncert

Firskovvej 33, 2800 Kongens Lyngby
14 okt 2021 kl. 20:30 - 21:30
Super arrangør
Billetter DKK 295,00
Billetter DKK 295,00

Kwamie Liv er en dansk zambiansk Grammy-nomineret sangerinde/sangskriver.  Kwamie Livs opvækst breder sig over flere lande, Danmark, Zambia, Tyrkiet, Sverige, Sydafrika, Kenya, Irland og Bangladesh, for til sidst at vende tilbage og bosætte sig i København. Kwamie Liv udgav sin første single '5 AM' i 2014.

Sangen opnåede international opmærksomhed på blogs og fortsatte med at blive spillet af Gilles Peterson på BBC Radio 1, på Sudanesisk radio og gav Kwamie Liv omtale på hele syv sider i American Nylon Magazine. Det førte til hendes debut på en række festivaler, herunder Pitchfork Festival Paris, Sonar og Roskilde festival. Hun udgav sin første EP med titlen 'Lost In The Girl' i sensommeren 2014.  

I 2016 var hun en del af en dokumentarfilm, der fejrede den danske musiklegende Kim Larsens 70-års fødselsdag og liv. Her optrådte hun med sangen 'Pianomand' og byggede bro til et mere mainstream publikum, som yderligere blev understreget af hendes deltagelse i det nationale tv-show 'Toppen af Poppen'. 2016 var også det år, hun samarbejdede med Twin Peaks komponist Angelo Badalamenti for 'Gold Coast' film titelsang 'Remember Me in Every Cloud of Gold', samarbejdet ledte til en Robert nominering. Ud over musik har Kwamie også tætte bånd til modebranchen og har arbejdet med mærker som Chloé, Cartier og Ganni.  2020 bød på tv og nye udgivelser.

Oplev Kwamie Liv - performance i ypperste international klasse.

Profile picture
Jan Nygaard A/S

BMW Experience Center er hovedstadsområdets nye oplevelseshus beliggende i Lyngby.

Vi byder på et hav af oplevelser og events, blandt andet indenfor gastronomi og musik - og selvfølgelig også en masse BMW relaterede begivenheder.

Vi glæder os til at byde Dem velkommen!

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke