spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Kys Kærligheden. En workshop for alle om Sex, Kærlighed og Relationen mellem det feminine og det maskuline

Afholdt event

Kys Kærligheden. En workshop for alle om Sex, Kærlighed og Relationen mellem det feminine og det maskuline

Fra DKK 1.450,00

Sted

Dato

07 nov 2020 kl. 10:00 - 08 nov 2020 kl. 18:00

Beskrivelse

HVEM ER DU SOM ELSKENDE MENNESKE?

Og hvem er du som kvinde og mand?.....Hvad står i vejen for kærligheden i dit liv? Både kærligheden til dig selv og andre. Og hvordan hænger din seksualitet sammen med dig?

I en tid hvor mænd og kvinder kæmper om grænser, rettigheder og forståelse,

inviterer vi her til en nysgerrig, intensiv, legende og udforskende 2 dages workshop med fokus på, at feminin og maskulin er to enestående og udadskillelige poler af det at være menneske og derfor ikke behøver at skulle kæmpe mod hinanden, men derimod rummer nøglen til at få hinanden til at vokse.

På denne workshop vil du arbejde med at blive klogere på dig selv gennem mødet mellem det maskuline og det feminine. Både gennem kropslige øvelser, kreativitet og cirkel/gruppe-arbejde. 

For os er arbejdet med relation altafgørende; relationen til dig selv og til din elskede, til din familie og til dine medmennesker til mænd og til kvinder. Vi er født ind i relationer og kan også gennem dem vokse og udvikle os til de mennesker vi gerne vil være. Og samtidig er det i relationer, at vi oplever den største smerte og den dybest healing.

Så velkommen til 2 dybe, sjove og lærerige dage, hvor du gennem relationen til andre kan blive klogere på relationen til dig selv.

Workshoppen er for alle uanset dit seksuelle tilhørsforhold og om du er i et forhold eller er single.

MERE INFO: https://www.robertlubarski.com...PRAKTISK

 • PRISEN FOR WORKSHOPPEN ER KR 1750,-  (kr 1450,- for studerende) FOR TO DAGE (LØR & SØN 10-18.)
 • TILMELDING SKER VED, AT DU TRYKKER PÅ "JEG VIL MED". HVOREFTER DU VIL BLIVE GUIDET TIL BILLETTO, HVOR DU INDBETALER KR 1750;- (eller kr 1450,-) SAMT ET GEBYR PÅ KR 69,- TIL BILLETTO.
 • NÅR DU HAR INDBETALT ER DU SIKRET DELTAGELSE PÅ WORKSHOPPEN OG DU FÅR IKKE DINE PENGE REFUNDERET MED MINDRE WORKSHOPPEN BLIVER AFLYST ELLER EN ANDEN DELTAGER TAGER DIN PLADS.
 • ADRESSEN ER: SHANTI ROOM - LAVENDELSTRÆDE 5, BAGHUSET 3. SAL - 1462 KØBENHAVN K
 • WORKSHOPPEN STARTER BÅDE LØRDAG OG SØNDAG KLOKKEN 10:00. SØRG FOR AT VÆRE DER TIL TIDEN.
 • DER VIL VÆRE FROKOSTPAUSE BEGGE DAGE OMKRING KLOKKEN 13:00. FROKOSTEN SKAL DU SELV SØRGE FOR, MEN DER ER MANGE GODE FROKOSTSTEDER I NABOLAGET.
 • VI SØRGER FOR FRUGT, SNACKS, TE OG KAFFE UNDER HELE WORKSHOPPEN
 • DU SKAL MEDBRINGE EN NOTESBOG OG NOGET AT SKRIVE MED, DA DU FÅR BRUG FOR AT TAGE NOTATER UNDER WORKSHOPPEN. DESUDEN SKAL DU MEDBRINGE EN YOGAMÅTTE EL LIGNEDE; SAMT EN PUDE OG ET TÆPPE. 
 • HVIS DU HAR SPØRGSMÅL ELLER  HAR BRUG FOR AT FÅ KONTAKT MED OS, SÅ SKRIV ENDELIG TIL OS PÅ


detbevidsteparforhold@gmail.com 

​VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG OG HUSK

ENHVER VEJ DER IKKE BLIVER TAGET MED HJERTET ENDER BLINDT

CAMILLE & ROBERT

Arrangør

Lokation

Shanti Room Shanti Room, Lavendelstræde 5, 1462 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .