Event aflyst

L.A. Ring – Det glasklare hjerte

DKK 50,00 - DKK 95,00

Sted

Dato

10 jun 2020 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

L.A. Ring – Det glasklare hjerte

Foredrag på Den Hirschsprungske Samling den 10. juni kl. 17-19


Kom med til dette spændende foredrag, hvor forfatter, dr. Phil. Henrik Wivel fortæller om en af dansk malerkunsts mest fascinerende skikkelser.

På baggrund af mange års forskning og sin nye biografi om kunstneren fortæller Henrik Wivel i dette foredrag om den kanoniserede maler L. A. Ring (1854-1933), der i dag vækker international interesse både i Norden, Europa og USA. Som sand avantgardekunstner brød han med maleriets gængse konventioner og skabte et nyt og gådefuldt billedsprog, samtidig med at han bibeholdt et fast greb om virkeligheden. I foredraget vil Henrik Wivel give et nuanceret og levende billede af den danske maler og dykke ned i nogle af hans kernemotiver - så som vejen, døden og kærligheden.

Efter foredraget byder museet på et glas vin. I løbet af aftenen kan du opleve et udvalg af L.A. Rings malerier, som er udstillet på museet. Det vil også være muligt at købe et eksemplar af Henrik Wivels nye bog L.A. Ring – Det glasklare hjerte.


Praktisk information

Tid: Onsdag den 10. juni kl. 17-19

Dørene åbner kl. 16.45. Foredraget finder sted uden for museets almindelige åbningstid. Besøg venligst vores garderobe, inden foredraget begynder.

Pris inkl. et glas vin: 95 kr. / 50 kr. med årskort til museet

Arrangør

Museet ligger i smukke grønne omgivelser i Østre Anlæg og rummer tobaksfabrikant Heinrich Hirschsprungs fine samling af dansk kunst fra 1800-tallet.

Åbent: ons-søn kl. 11-16. Entré: 95 kr. 1 voksen + 1 barn: 80 kr. Unge under 26 år: 75 kr. Børn og unge under 18 år: gratis.

Lokation

Den Hirschsprungske Samling Den Hirschsprungske Samling, Stockholmsgade 20, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .