La dolce vita-formlen

eventet sluttede

La dolce vita-formlen

Billetter fra DKK 180,00

Sted

Dato

30 okt 2021 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

Jeg har udviklet La dolce vita-formlen til dig, der længes efter Italien og den italienske livsstil, for at du nemt kan tilføje nogle italienske elementer i din danske hverdag og dermed leve det søde liv - lige her, i Danmark.

Som dansk-italiener med dobbelt kulturel og sproglig baggrund har jeg ’dissekeret’ det italienske dna og præsenterer i dette foredrag 7 italienske leveregler, eller karakteristika ved den italienske folkesjæl, som du kan lade dig inspirere af, hvis du godt kunne tænke dig mere tid, nydelse, nærvær og lidenskab i din hverdag - For dét er en kunst italienerne mestrer!

Foredraget tager afsæt i artiklen i Alt for Damerne (2. sep. 2021) og varer ca. 1,5 time inkl. spørgerunde til sidst. Dørene åbner kl.14, og foredraget starter kl. 14.20

Værten for dette foredrag er det gamle enkesæde Bollegaard fra 1920. Se deres smukke sted på Instagram: https://www.instagram.com/boll... Spørgsmål af praktisk art, der vedrører location stiles til Bollegaard via Instagram.

Følg med på Instagram på ItalienskGuru for daglige italienske drys og hashtag gerne #ladolcevitaformlen med dine bidrag og idéer til andres glæde og inspiration! Læs meget mere på min hjemmeside: www.italiensksprogcoaching.dk<...
God fornøjelse med at forsøde dit liv...

Jeg glæder mit til at se dig!

Kærlig hilsen Laura

Arrangør

Laura Valesin: cand.ling.merc., statsaut. translatør, underviser, sprogcoach, forfatter. Din italienskguru ift. sprog & de daglige italienske glæder🇮🇹

Lokation

Bollegaard Bollegaard, Voer Færgevej 2 , 8950 Ørsted, Djursland

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .