Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Lad Kærligheden Synge!

Afholdt event

Lad Kærligheden Synge!

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

21 jan 2024 kl. 13:30 - 15:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kære musikelskere,

Musikforeningen på Folke Bernadottes Allé er stolt af at præsentere "Lad Kærligheden Synge!" - en fortryllende koncert, der vil røre jeres hjerter og bringe jer ind i en verden af skønhed og lidenskab.

Dato: 21. januar 2024

Tidspunkt: Kl. 13:30

Sted: Svenske Gustafskirken,  Folke Bernadottes Allé 4, 2100 KBH Ø

Glæd jer til en fantastisk eftermiddag med enestående klassisk musik, udført af talentfulde musikere, der vil fortrylle jer med deres virtuositet.Tre succesfulde kunstnere, den svenske mezzosopran Idil Alpsoy, den svensk-franske basbaryton Eric Schoeffler og den italienske pianist Beatrice Vanzo, inviterer publikum på en følelsesmæssig rejse ind i kærlighedens komplekse verden - både når den er fabelagtig, sensuel og lykkelig, og når den er gennemsyret af melankoli og undren. 

Komponister som Jean Sibelius, Ivar Hallström, Gunnar de Frumerie og Matti Borg forløser de mange stærke og levende stemninger i tekster af G. Fröding, J. L. Runeberg, Bellman, H.C. Andersen og Pär Lagervist. Andersen og Pär Lagerkvist.
Alle tre optrædende har deltaget i Nordisk Sangfestivals Masterclass.  

Billetterne er tilgængelige fra kun 75,00 DKK til 130,00 DKK, hvilket gør det til den perfekte lejlighed for en uforglemmelig oplevelse til en overkommelig pris.

Sæt kryds i kalenderen og lad kærligheden synge sammen med os til denne skønne koncert! Vi glæder os til at se jer!

Venlig hilsen,

Musikforeningen på Folke Bernadottes Allé

Lokation

Musikforeningen, Folke Bernadottes Allé, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .