eventet sluttede

Lad min eller din vilje ske? Om at lade sig guide af sit kald og heale det indre viljestærke barn

DKK 295,00

Online-event

Dato

18 nov 2021 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Vi fortsætter kursus-rækken, hvor vi kombinerer The heros Journey og Indre Barn-teknikker. 

Denne gang handler det om, hvordan du bruger din vilje og stamina til at skabe resultater og glæde dit liv – og samtidig giver plads til at lade dig guide af en større plan – at lytte til din sjæls kald.

Ofte sidder vi fast i gamle viljestrukturer, fordi der ligger traumer fra en særlig periode i barndommen.

Det betyder, at vi som voksne får en opfattelse af at skulle knokle os til alle resultater.

At alting er en kamp. Og at al ansvar hviler på vores skuldre. Det er en lang følelse af indebrændt vrede, afmagt og tungsind. Det kan for nogle give negative tankemønstre og selvafstraffelse.

Vi stiller krav til os selv, som vi ikke kan overholde, og skuffer os selv igen og igen.

Når vi tvivler på retningen

Det er her, vi bliver i tvivl om retningen på livet.

Kan jeg føle mig tryg i sikker forvisning om, at jeg bliver holdt og passet på?

Og er der overhovedet en større plan for mit liv?

Når vi er anspændt i vores viljestrukturer kortslutter din evne til at lade dig guide og lytte. Det blokerer din mulighed for at kunne tage imod hjælp og lytte til de signaler og den synkronicitet, der er på din vej.

Du bliver bange for at række ud og bede om hjælp.

Giv plads til det lille barns stemme i dig

På dette kursus arbejder vi med Indre Barn meditation og Hero’s Journey. Vi træner overgivelse og tillid. Når vi får kontakt med gamle smertefulde oplevelser eller begivenheder, der blev skelsættende åbner vi for muligheden for at heale, og pludselig kan ting, der før virkede svære blive enkle og simple.

Når vi giver plads til det lille barns stemme i os selv åbner vi for miraklet.

”Its things you cant change, the things that
makes you suffer, that changes you”

Richard Rohr


Rejsen foregår online, og der vil være øvelser og 1-1 sparring undervejs.

Medbring en notesbog og pen, en pude og et lunt tæppe.

Undervisere:

Ronni Vistisen er en af landets førende eksperter i Indre Barn og Karakterstrukturer. Han er en erfaren underviser og tidligere grundlægger af skandinaviens største skole for kropsterapi.

Nana Askov er coach, journalist og forfatter. Hun erfaren underviser og specialist i The Hero’s Journey, hvor myternes kraft og fortællinger viser vejen til personlig og spirituel udvikling.

Arrangør

Forfatter, storyteller og spirituel underviser. Nana Askov er specialist i Hero's Journey, rådgiver, journalist og leder af brand-bureauet Nord Communications.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .