Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Ladies-Lounge 25. januar 2024

Afholdt event

Ladies-Lounge 25. januar 2024

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

25 jan 2024 kl. 18:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Årets første Ladies-Lounge skydes i gang med 'Women emPOWERED' - et inspirerende Kvindeværket-event med stærke kvinder i front.

Vi er stolte over at kunne præsentere en af Danmarks mest omtalte, anerkendte og driftige erhvervskvinder gennem tiden, nemlig Stine Bosse.

Listen over topposter, bestyrelsesposter og bedrifter er lang. På hendes imponerende CV er også titler som mor og en karriere hvor moderskabet, balancen i arbejdslivet og vejen til succes har skullet stå sin prøve. Ikke desto mindre har passion og drive fået hende helt til tops.

Aftenens tema er "Min vej til succes", hvor scenen indtages af en række inspirerende, powerfulde erhvervskvinder, som alle har forskellige udgaver af succes.

Hvad er succes egentlig, hvordan definerer vi vores egen succes eller rejse mod målet og hvilke læringer har været de vigtigste?

Udover Stine Bosse kan du på scenen opleve prisvindende værksætter Lisa Dalsgaard, samt ildsjæl og samfundsdebattør Barikan Solecki.

I løbet af eventet er der rig mulighed for at netværke og skabe stærke lokale forbindelser med ligesindede kvinder i dansk erhversliv – uanset hvor du er i din karriere.

Hovedsponsor for eventet er Centrica Energy, som sammen med AaB Women sætter fokus på at fremme kvinder og deres muligheder i erhverslivet, såvel som i sporten.

Tilmeld dig nu for en aften fyldt med inspiration, netværk og tid til dig.

PROGRAM:

Kom gerne i god tid

17:30: Dørene åbner, registrering

17:30-18:15: Bobler, snacks og netværk

18:15: Velkommen v/Centrica Energy, Aab Women og Kvindeværket

18:45: Lisa Dalsgaard - Find din indre styrke

19:00: Ligestillings- og digitaliseringsminister Marie Bjerre

19:15: Pause og forplejning

20:00: Barikan Ismaeeli Solecki - Når en kvindes succes er forbudt

20:15: Stine Bosse - At skabe balance mellem karriere og privatliv

21:15: Tak for i dag w. Centrica Energy, AaB Women og Kvindeværket

21:20: Kaffe, kage, networking og goodiebags

22:00: Dørene lukkes

Lokation

Aalborg Portland Park, Harald Jensens Vej 7, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .