Ladies:Meet om Digitale Trends

24 maj 2016 kl. 17:00 - 19:30
Super arrangør
Billetter DKK 75,00
Billetter DKK 75,00

Ladies First inviterer til event om nutidens og fremtidens vigtigste Digitale Trends. Vi skal blive klogere på hvordan de opstår, hvordan de påvirker os og udvikler sig samt hvad vi kan bruge dem til. Vi har derfor inviteret 3 super dygtige og meget passionerede damer, til at komme og inspirere os.

- Astrid Haug er Konsulent i politisk kommunikation og sociale medier. Hun har arbejdet med Berlingske Tidende, Egmont, CBS, Dansk Industri, Gyldendal mfl. og er desuden SoMe Kommentator for TV2 News. Astrid vil tale overordnede om digitale tendenser, hvordan de opstår og udvikler sig og hvor hun mener vores digitale samfund er på vej hen.

- Johanne Bruun Rasmussen er Partner og Designer hos Hello Monday, der arbejder med nogle af verdens mest innovative firmaer; Google, YouTube, NASA, Lego, Hay, Diesel etc. Johanne vil, med udgangspunkt i konkrete cases, fortælle om hvordan Hello Monday har brugt nogle af de stærkeste digitale tendenser.

- Ditte Cramer er Growth Marketer hos firmaet Founders, der vækster små startups til store succeshistorier. Ditte vil fortælle om hvordan man, uden et kæmpe marketingbudget, kan bruge digitale tendenser og værktøjer til at hacke sig til succes.

Aften slutter som altid af med 3x3, 3 kvinder der taler i 3 min. om noget de brænder for, netværk og hygge.

Vi glæder os til at se jer :)

Bedste hilsner Frederikke, Marie, Sara, Louise, Naomi og Pernille.

eventet sluttede

Ladies:Meet om Digitale Trends

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke