Ladies Night - JoyForBetlehem

07 apr 2018 kl. 17:30 - 08 apr 2018 kl. 00:00

Odense , Odense


Ladies Night – JoyForBetlehem

I samarbejde med velgørenhedsorganisationen Helping Hand, vil vi invitere dig til en oplevelsesrig aften kun for kvinder, til fordel for pigerne i Dheisheh flygtningelejr i Betlehem.

Tag dine kæreste veninder under armen og deltag i en super hyggelig aften, med masser af underholdning, der byder på musik, dans, lækker mad og konkurrencer, hvor du har mulighed for at vinde fede præmier samtidig med at du støtter et godt formål!

Så sent som i december måned afholdte Helping Hand en fodboldturnering i Århus, hvor de indsamlede penge gik ubeskåret til at kickstarte en pigefodboldskole i Dheisheh flygtningelejr i Betlehem, Palæstina. Fodboldturneringen var et succesrigt projekt og vi er endnu tættere på realiseringen af at give pigerne i Betlehem en chance! MEN vi mangler jeres hjælp endnu engang – og i forlængelse af det, vil vi i denne omgang give de skønneste kvindelige odenseanere fornøjelsen af en oplevelsesrig aften.

Hvorfor stifte et pigefodboldhold?
Helping Hands nuværende projekt fokusområde er, hvordan ’sport og bevægelse’ kan skabe trivsel og venskaber iblandt de børn, hvis hverdag er fyldt med kaos og utryghed. Pigerne i flygtningelejrene bliver ofte overset, fordi det er drengene som er de mest udadreagerende i deres reaktion på de vilkår de lever under. Eftersom at der er mest fokus på drengene i mange af projekterne, vil vi gerne give en lille hjælpende hånd, da pigerne i samme grad har brug for de samme muligheder, da det ligeledes vil være med til at styrke dem.

Deltag i den kommende Ladies Night, hvis du vil sikres en episk og uforglemmelig aften – og ikke mindst være med til at støtte en god sag!

Dørene åbnes kl. 17:30 og lukkes igen kl. 18:30

Billetinfo:

Entré: 120 DKK

Entré + mad: 140 DKK

Eller via overførsel til nedenstående konto, og vi tager hjertens gerne imod donationer i alle størrelser:

MobilePay: 48115

Regnr: 8401

Kontonr: 0001019712

OBS: Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at bestille din billet!

Planen for aftenen vil løbende blive opdateret.

For yderligere info. om aftenen, kontakt venligst:

Sarah Yousef Kilanè på tlf. +45 42 40 88 97 eller Hiba Chehade på tlf. +45 22 22 80 56

https://www.facebook.com/HelpingHandDK

https://www.instagram.com/helpinghanddk/?hl=da

_______

OBS: Lokalet bliver meldt ud senere - så hold jer opdateret!

Billet

Salg lukket


Billet

Salg lukket