spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

LADY [SUPPORT: CRAVEYARD] - RÅHUSET

Afholdt event

LADY [SUPPORT: CRAVEYARD] - RÅHUSET

Fra DKK 110,00

Sted

Dato

17 feb 2024 kl. 19:30 - 23:45

Beskrivelse

Så er der åbnet for billetterne til en aften fyldt med hårdtslående rock. Den 17. februar overtager Lady Råhuset i København, med det aarhusianske band Craveyard som support. Det bliver en aften med masser af spade og kolde øl! Så tag dine venner under armen og kom og giv den gas til en koncert som vil ringe længe efter sidste tone har lydt.

___________________________________________

Forsalg 110 DKK (inkl. gebyr)

Dør entré: 130 DKK (inkl. gebyr)

Døre: 19:30 // Koncertstart 20.00

___________________________________________

LADY

Lady er et nyt Rock n' Roll band fra København, Danmark.

Stilen er rå og har fundament i den klassisk rock og blues, og lytteren bliver mødt med en hårdtslående "in your face"-lyd af vilde guitarer. Ofte med et melankolsk twist, storslåede guitarsoloer og iørefaldende omkvæd med en rå upoleret vokal fra vores kvindelige forsanger.

Ladys lyd kan også bevæge sig ind i det stille, følsomme og drømmende. Lady er med andre ord et ægte Rock n Roll band, der har hentet inspiration fra bands som Rolling stones, Aerosmith, Guns N Roses, Fleetwood mac, DAD og mange flere

CRAVEYARD

Den aarhusianske metaltrio, Craveyard, er en fuckfinger til en poleret tid, hvor vi konstant bliver bedt om at tage stilling og spejle os i det perfekte. Karakteristisk for Craveyard, er deres komplekse og eksperimenterende rytmer og teksturer, der afviger fra det forudsigelige.

Craveyard er ikke dit typiske band, der kommer og spiller 10 sange og tager hjem igen. Craveyard leverer i stedet en gennemført oplevelse tværet ind i intensitet og rå atmosfære. Med Craveyard er musikken ikke kun en lyd, men en følelse og energi, der strømmer gennem os og lader vores bekymringer blive til støv i vinden og genopliver vores indre cravings.

Lokation

Råhuset, Onkel Dannys Pl. 7, 1711 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .