Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Lær at lave professionel markedsføring - GRATIS Canva workshop

Afholdt event

Lær at lave professionel markedsføring - GRATIS Canva workshop

Fra Gratis

Sted

Dato

21 maj 2024 kl. 09:30 - 11:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Er du på udkig efter en nem og omkostningseffektiv måde at skabe imponerende markedsføringsmateriale til din virksomhed? Så er vores gratis Canva Workshop det perfekte sted at starte! 🎉🎉

Canva er et intuitivt online-værktøj, der gør det let for alle at skabe professionelle designs, uden behov for avancerede designfærdigheder eller dyre softwareprogrammer. Uanset om du ønsker at lave smukke grafikker til sociale medier, iøjnefaldende plakater, eller indbydende brochurer, kan Canva hjælpe dig med at realisere dine designidéer på en brugervenlig platform.


Hvad vil du bl.a. lære 💡

 • Oprettelse og navigation i Canva
 • Designing af professionelle social media grafik
 • Skabelse af trykt materiale som brochurer, plakater og visitkort
 • Brug af avancerede funktioner til at tage dit design til næste niveau


Efter workshoppen:

Efter workshoppen er der mulighed for at blive en ekstra time og få individuel sparring eller sidde og arbejde videre med Canva. Det er en perfekt mulighed for at få personlig assistance og yderligere vejledning til at implementere det, du har lært under workshoppen. Alle er velkomne til at blive og udnytte denne ekstra tid til at forfine deres designs eller få svar på specifikke spørgsmål.


Fordele ved at lære Canva inkluderer:

✔️ Brugervenlighed: Canva kræver ingen tidligere designerfaring og er nemt at lære at bruge.

✔️ Omkostningseffektivitet: Canva tilbyder et stort udvalg af gratis designelementer og skabeloner, hvilket gør det til en overkommelig løsning for små virksomheder.

✔️ Tidssparring: Med Canva kan du oprette professionelle designs på kort tid, hvilket giver dig mulighed for at fokusere på andre vigtige opgaver i din virksomhed.


  Vores workshop er gratis og åben for alle uanset branche og erfaring. Det er specielt designet til nybegyndere, så du behøver ingen forudgående erfaring med design for at deltage.

  Workshoppen undervises af Cathleen Diana Pedersen fra Stevns Erhverv. Medbring venligst din egen computer eller laptop. Du kommer til at skulle bruge den undervejs!

  Lokation

  Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge

  FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

   Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

   De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

   Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

   På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

   Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .