spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Lær at lytte langsomt / Koncertforedrag

Afholdt event

Lær at lytte langsomt / Koncertforedrag

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

02 maj 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Begrib det gribende i musikken!

Vi kan alle sammen få ørerne spidset og mere intens oplevelse med musik ved at ”lytte langsomt”. I bogen Lyt langsomt: musikoplevelse er livskvalitet demonstrerer Christian Kock og Julie Tandrup Kock hvordan.

I koncertforedraget har de to følgeskab af pianisten Anna Kirova. Der bliver spillet musik af bl.a. J.S. Bach, Mozart, Brahms og Rakhmaninov. Med ord og visuelle hjælpemidler kommer vi helt tæt på tonerne, takt for takt og sekund for sekund. At lytte så intense og ”langsomt” er vejen til at opleve alt det gribende i mesterværkerne. Ligesom når TV’s langsomme gentagelser af højdepunkter i en fodboldkamp får os til at se det geniale.

Efter foredraget kan man købe bogen Lyt langsomt til en favørpris. Om den har bl.a. komponisten Hans Abrahamsen udtalt: ”Christian Kock og Julie Tandrup Kock har begge en meget stor kærlighed og glæde ved musikken og forståelse for musikkens livsnødvendighed, og dette formidler de med største pædagogiske klarhed.”

Christian Kock var gennem mange år professor i retorik ved Københavns Universitet og har især skrevet og udtalt sig i medierne om politisk debat, men han har også forsket i musik- og litteraturoplevelse. Julie Tandrup Kock er datter af Christian og er uddannet som cellist i Danmark, USA, Schweiz og Italien. Hun er aktiv solist og kammermusiker og har optrådt i Danmark, Argentina, USA, Schweiz, Sverige, Italien og England. Pianisten Anna Kirova er bosat i Danmark, men har sin pianistiske uddannelse fra Rimsky-Korsakov Konservatoriet i St. Petersborg og University of Southern California i USA.

Medvirkende:
Christian Kock,
Julie Tandrup Kock, cellist 
Anna Kirova, pianist

Musikforedraget er arrangeret af Danmarks Underholdningsorkesters Venneforening. 

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .