Lær at sælge med Linkedin

13 apr 2018 kl. 09:00 - 11:00

ActOn-CPH, Helsingørsgade 52A, 3400 Hillerød

Vi har nok alle en LinkedIn profil, men bruger du den aktivt til at bygge din forretning? Og kan man virkelig bygge sin forretning via Linkedin?

Jacob og Martin fra Linkedinsider kommer og fortæller om Hvordan man sælger via LinkedIn dvs Social Selling. Han vil komme ind på hvordan videndeling fungerer, hvorfor grupper er vigtige at være med i samt hvordan du kan bygge din forretning med LinkedIn. Nogle af de spørgsmål, som Jacob vil svare på er:

  • Hvordan kan jeg undgå at ringe kold kanvas?
  • Skal jeg connecte med alle?
  • Hvad skal jeg skrive til folk, jeg ikke kender?
  • Hvordan kan jeg undgå at lave fejl på LinkedIn?
  • Hvor mange skal jeg have i mit netværk for at kunne opnå salg?
  • Hvordan kan jeg sælge uden at være sælgende?
  • Hvor meget tid skal jeg bruge på LinkedIn, før det virker til det, jeg gerne vil bruge det til?
  • Hvordan får jeg min potentielle kunder til at reagere på mine henvendelser?

Du kan således roligt se frem til at blive klogere på hvad der skal til, for at få succes på LinkedIn. OBS! Da vi inviterede til Linkedin-foredrag i september 2016 blev der udsolgt på en uge. Så hurtig tilmelding tilrådes. Deltog du i september '16, er du naturligvis velkommen igen - dog er der ikke sket revolutionerende ændringer på Linkedin, så 2018-foredraget minder en del om 2016-foredraget.

Om Kreativ Kaffe:

Kreativ Kaffe er et initiativ, der har til formål at fremme videndeling for dig, der arbejder professionelt med salg og markedsføring. Vi skaber et rum, hvor der deles viden, og hvor du bliver opdateret med de nyeste trends inden for salg, markedsføring, digitale medier og meget mere. ActOn-CPH sørger for at servere viden, kaffe og bureau-basser. Der vil være oplæg og spørgsmål fra 9.00 - 9.45, hvorefter der bliver faciliteret netværksøvelse frem til kl. 11.00, for dem der har tid og lyst.

Er det noget for mig?

Hvis du arbejder med salg og markedsføring vil du uden tvivl få både brugbare fif og gode refleksioner med hjem.

Foredraget afholdes hos ActOn-CPH i Helsingørsgade 52A, Hillerød

Billet

Salg lukket