eventet sluttede

Lær at slå med le

Gratis - DKK 75,00

Sted

Dato

10 aug 2021 kl. 15:00 - 18:00

Beskrivelse

Lær at slå med le: hvordan sliber man sin le så den er helt skarp, sikkerhedsteknikker, rette slå højde og slå-teknik. 

Køge Fælles Jord inviterer i samarbejde med miljø/natur afdelingen i Køge Kommune til en eftermiddag med le ekspert Ole Andersen.

𝗘𝘃𝗲𝗻𝘁𝗯𝗲𝘀𝗸𝗿𝗶𝘃𝗲𝗹𝘀𝗲
Denne eftermiddag bruger vi sammen med le-eksperten Ole, for at raffinere vores egenskaber med léen. Du lærer hvordan du sliber din le helt skarp, hvilke sikkerhedsforanstaltninger du skal tage dig og rent praktisk, hvordan du bruger din le på marken. Vi slår sammen engen på Køge Fælles Jord. Der vil være leer du kan låne – sådan at du når, at få god føling og erfaring med hvordan en le bruges. Ole giver feedback til hver enkelt i marken.

En le er et håndholdt og ældgammelt værktøj som man bruger til at slå plantevækster ned med. Oftest bliver den brugt til at slå højt græs på enge og overdrev. Hvis man ønsker at skabe et næringsfattigt miljø, skal man fjerne plantematerialet efter slåning. Det skaber et unikt miljø for en sjælden flora, som man ofte ser på gamle overdrev. Hvis du har din egen le, er du velkommen til at medbringe denne. På den måde vil du lære din le bedre at kende og få slebet den efter mesterens forevisning. Ole har slået med le hele sit liv og klipper/slår sin græsplæne med le. Græsplænen bliver finere end med græsslånings maskine. Ole kan sit kram, kom og lær fra en 𝘓𝘦-𝘮𝘦𝘴𝘵𝘦𝘳.

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗸
Arrangementet holdes i det fri på Køge Fælles Jord, så vi opfordrer deltagerne til at medbringe tøj passende til vejret.
Der vil være en pause med kaffe, te og kage.

Køge Fælles Jord kan nås let ved at tage s-toget til Køge station og derfra gå eller cykle 2 km i sydlig retning. Der er også gode parkeringsmuligheder på grunden, og vi opfordrer deltagende til at lave samkørsel.

𝗢𝗺 𝘀𝘁𝗲𝗱𝗲𝘁
Køge Fælles Jord er et LAND-center, som demonstrerer permakultur i praksis. Vi stræber efter at formidle viden og afholde events, der kan inspirere og udvide horisonter. ✶
Læs mere om Køge Fælles Jord på http://xn--kgefllesjord-9cb2w.dk/
og om Permakultur Danmark på: http://permakultur-danmark.dk/da/

Arrangør

Køge Fælles Jord er et åndehul på 2,3 ha. for alle interesserede. Jorden ligger ca. 2 km Syd for Køge station. Fokus er først og fremmest på naturens og menneskets positive indvirkning på hinanden, både i vores arbejde med jorden, og i formidling af emner som permakultur,  fra jord til bord og mindfulness.

Vi arbejder med genopbygning af jorden og genopbygning af mennesket.

Lokation

Køge Fælles Jord Køge Fælles Jord, 4600 Køge, 4600 Køge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .