Lær at strikke dekorative klude med Plummum og Nespresso

02 nov 2019 kl. 10:00 - 12:00

Ofelia Plads, Kvæsthusbroen, 1250 København

Lær at strikke smukke klude med Plummum og Nespresso
Plummum inviterer til en eksklusiv strikke-workshop i Nespressos pop-in café på Ofelia Plads

Plummum byder alle strikke-entusiaster - letøvede og begyndere til en workshop, hvor du lærer teknikken bag at strikke dekorative klude til hjemmet. Det er et dejligt og overskueligt projekt, der egner sig godt til de mindre øvede strikkere.

Der tages udgangspunkt i hendes design “Chunky bladklud” fra den spritnye kludebog “Vores yndlingsklude”. Plummum guider dig i gennem processen, og der er masser af garn og strikkepinde til alle gæster. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget grej også. Mens der strikkes, sørger Nespresso selvfølgelig for et udvalg af deres nye nordiske limited edition-kaffevarianter og lækre kager fra konditoriet Leckerbaer.

Det koster 95 kroner at deltage i workshoppen, og alle deltagere får en goodiebag med hjem. Pengene går til PurProject, der arbejder for at bevare unikke økosystemer i hele verden.

Om Plummum
Plummum eller Signe Kamper Kankelborg er én af Danmarks mest populære strikkere, og hendes univers er fyldt med kreativitet, familieliv og fantasifuld strikkeinspiration til både mor og børn. Prøv de moderigtige mønstre, når Nespresso hylder den danske hygge på Ofelias Plads i uge 44 med strikkeworkshops og varm kaffe.

Se alle de spændende arrangementer i Nespressos pop-in på Ofelia Plads

Strikkeworkshop med Plummum UDSOLGT