Lær at strikke en hue med Plummum og Nespresso

31 okt 2019 kl. 10:00 - 12:00

Ofelia Plads, Kvæsthusbroen, 1250 København

Lær at strikke en hue med Plummum og Nespresso
Plummum inviterer til en eksklusiv strikke-workshop i Nespressos pop-in café på Ofelia Plads

Plummum byder alle strikkeentusiaster - letøvede og begyndere til en workshop, hvor du lærer teknikken bag at strikke en hue. Det er et dejligt og overskueligt projekt, der egner sig godt til de mindre øvede strikkere. Plummum guider dig i gennem processen, og der er masser af garn og pinde. Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget grej også. Mens der strikkes, sørger Nespresso selvfølgelig for et udvalg af deres nye nordiske kaffevarianter og lækre kager fra konditoriet Leckerbaer.

Det koster 95 kroner at deltage i workshoppen, og alle deltagere får en goodiebag med hjem. Pengene går til PurProject, der arbejder for at bevare unikke økosystemer i hele verden.

Om Plummum
Plummum eller Signe Kamper Kankelborg er én af Danmarks mest populære strikkere, og hendes univers er fyldt med kreativitet, familieliv og fantasifuld strikkeinspiration til både mor og børn. Prøv de moderigtige mønstre, når Nespresso hylder den danske hygge på Ofelias Plads i uge 44 med strikkeworkshops og varm kaffe.

Se alle de spændende arrangementer i Nespressos pop-in på Ofelia Plads

Strikkeworkshop med Plummum UDSOLGT