Lær at udnytte din hjerne optimalt!

10 apr 2018 kl. 19:00 - 21:30

Bonde´s mad, Skovdalsvej 4, 8300 Odder


Velkommen til vores aften i hjernens tegn – det glæder os, at du kigger forbi.

Det fortæller os nemlig, at

• du ligesom os har en stor interesse i trivsel og livsglæde

• du ønsker konkrete hands-on redskaber

• du savner en bedre balancen mellem privatliv og arbejde

• du ønsker at styrke din modstandsdygtighed overfor stress

• du har lyst til - og måske ligefrem savner at grine lidt mere

Kort og godt, at du har et ønske om at få evidensbaseret viden om stress, trivsel og hjernen - serveret jordnært med eksempler fra den virkelige verden. Den verden, som både du og befinder os i

________________________________________

”Jeg har hørt flere foredrag om stress, til forskel fra hvad jeg ellers har hørt, giver Pia konkrete bud på lige præcis, hvordan man kan holde sig ude af stress Zonen fremover.”

Uffe Rahbek, Manager

HVIS VI HAR RET, ER DU LANDET HELT RIGTIGT HER HOS OS!

På denne aften får du først og fremmest en gennemgang af forskellige evidensbaserede forskningsteorier. Teorier, som vi nedbryder til praktiske værktøjer, som du kan bruge positivt i din hverdag.

Du får en forsmag på gennemtestet hjernetræning, der uden tvivl både vil udfordre din hjerne og frembringe smil på din læbe.

Du får indblik i nogle af de teknikker og redskaber, som vi selv anvender i vores rådgivning til at øge arbejdsglæden hos vores kunder, der tæller flere såvel privat personer, som kommunale og private arbejdspladser.

Du bliver med andre ord bedre rustet, til at styrke din egen trivsel og dermed holde dig selv og andre på sporet.

________________________________________

Om du blot har interesse, er stressramt eller pårørende, så har du LIGE HER EN MULIGHED FOR AT BLIVE KLÆDT PÅ TIL AT UNDGÅ AT BLIVE ELLER FORBLIVE EN DEL AF STRESSSTATESTIKKEN.

Måske har du allerede i dag et kendskab til stress og trivsel. Men vi kan give dig mere. Konkrete viden og brugbare redskaber, der kan hjælpe dig med at agerer mere hensigtsmæssigt i hverdagen.

Dette vil vi gøre gennem et foredrag fra rådgiver Pia Bruhn fra Beati og introduktions til Life Kinetik træning ved Gitte Nygaard fra Useyourbrain.

________________________________________

Efter denne aften går du hjem med viden om svære og tabubelagte emner — jordnært og i øjenhøjde. Samtidig har du fået lyst og motivation til at gøre noget anderledes.

Hvis du vil have mulighed for at komme med på denne aften, så tilmeld dig her og sikre dig en plads.

________________________________________

” Kan en aften om stress, stresssymptomer og vejen tilbage efter et stresskollaps virkelig være en sjov og spændende? Ja! Seriøs, autentisk og personligt”

Charlotte Boes, Journalist

________________________________________

”Hovedet fyldt godt op på vej hjem i bilen – men sikken en ro i maven, jeg kunne forlade foredraget med. Varm anbefaling.”

Marika Fahlén Christensen, Terapeut

________________________________________

FOREDRAGSHOLDER

Pia Bruhn har siden 2013 udelukkende beskæftiget sig med stress og trivsel i virksomheder, kommuner, institutioner, foreninger og i privat regi. Herigennem har hun fået et bredt indblik i stressens omfangsrige påvirkning. Hun er uddannet eksportingeniør og har 15 års erfaring i ledelse, kommunikation, formidling og salg. I 2012 mødte hun selv muren. På to døgn gik hun fra at være fuldt arbejdsdygtig, til ikke at vide, hvem hun selv var. Gradvist havde hun fået det dårligere både fysisk og psykisk, men hendes pludselige sammenbrud, kom som et stort chok for alle.

Gitte Nygaard blev i 2017 præsenteret til Life Kinetik og var solgt til dette helt unikke hjernetræningsprogram. Siden har hun uddannet sig instruktør og afholder løbende kurser for såvel arbejdspladser og private. I det daglige arbejder Gitte som pædagog og træner bla. børn med indlæringsvanskeligheder gennem motoriske og visuelle øvelser samt uddannet fitness instruktør.

________________________________________

For spørgsmål står Pia klar på pia@beati.dk eller 71 72 91 72

Billet

Salg lukket