Lær at vælge den rigtige ejendom

Odense, Odense
21 okt 2020 kl. 19:00 - 21:30
Super arrangør
Billetter DKK 399,00
Billetter DKK 399,00

Har du interesse for ejendomsinvestering? Og vil du gerne blive klogere på hvordan du vælger den rigtige ejendom til investering? Måske investerer du allerede. Foredraget er for dig, der har en grundlæggende viden om ejendomsinvestering, men gerne vil vide mere om hvilke faktorer du skal kigge på og hvordan du gør dine investeringer endnu bedre.

Lær at analysere investeringsejendomme
Denne aften giver Morten Bang en gennemgang af, hvordan du analyserer dig frem til hvilke ejendomme der er interessante, set med et investeringsmæssigt perspektiv. Målet er at gøre dig opmærksom på risici og faldgruber ved ejendomsinvestering, samt hvor de gode afkastmuligheder ligger. Du vil blive præsenteret på relevante nøgletal og lære hvilke faktorer der skal analyseres i investeringsprocessen. Morten kommer med sandfærdige investeringscases og gør ejendomsinvestering overskueligt

Udbytte:
Ved at investere 2,5 timer af din aften, vil du få:

  • En Introduktion til værdiforøgelse af en ejendom
  • Præsenteret forskellige investeringsmetoder
  • Motivation og viden til at analysere og investere i ejendomme
  • Forskellige analyseværktøjer
  • Overblik over ejendomsinvestering

Kom og lær mere om denne form for investering - og mød andre, der også interesserer sig for det.

Hvem er Morten Bang?
Morten Bang er erfaren ejendomsinvestor med 15 års investeringserfaring og 9 års ejendomsinvesteringserfaring. Han ejer nu over 40 lejligheder i Odense. Han er uddannet cand.merc.aud. fra Syddansk Universitet og har blandt andet arbejdet som aktieanalytiker. Morten lever af at investere i ejendomme og underviser derudover i finansiering og økonomi. Han har en stor passion for at gøre økonomi og investering spændende og tilgængeligt for flere. Det gør han via sine foredrag, kurser, sit konsulentarbejde og i sin undervisning. Morten har været omtalt i både Aktionærerne TV, Ejendomsinvestoren Podcast, Børsen Play, Aktionæren, Børsen, TV2 Nyhederne, Fyens Stiftstidende, været månedens investor i Penge & Privatøkonomi m.m.

Hvem kan deltage

Det anbefales at du har en grundlæggende forståelse for ejendomsinvestering, men det er ikke et krav. Alle der har interesse eller vil vide mere om ejendomsinvestering kan deltage. Har du viden i forvejen, vil du stadig få udfordret din viden og få ny inspiration ved at deltage.


Praktisk viden:
Dato: 21. oktober
Tidspunkt: 19:00 - 21:30
Lokation: Odense, nærmere lokation vil senere blive oplyst 
Foredragsholder: Morten Bang

eventet sluttede

Lær at vælge den rigtige ejendom

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke