spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Lær at vælge den rigtige ejendom

Afholdt event

Lær at vælge den rigtige ejendom

Fra DKK 399,00

Beskrivelse

Har du interesse for ejendomsinvestering? Og vil du gerne blive klogere på hvordan du vælger den rigtige ejendom til investering? Måske investerer du allerede. Foredraget er for dig, der har en grundlæggende viden om ejendomsinvestering, men gerne vil vide mere om hvilke faktorer du skal kigge på og hvordan du gør dine investeringer endnu bedre.

Lær at analysere investeringsejendomme
Denne aften giver Morten Bang en gennemgang af, hvordan du analyserer dig frem til hvilke ejendomme der er interessante, set med et investeringsmæssigt perspektiv. Målet er at gøre dig opmærksom på risici og faldgruber ved ejendomsinvestering, samt hvor de gode afkastmuligheder ligger. Du vil blive præsenteret på relevante nøgletal og lære hvilke faktorer der skal analyseres i investeringsprocessen. Morten kommer med sandfærdige investeringscases og gør ejendomsinvestering overskueligt

Udbytte:
Ved at investere 2,5 timer af din aften, vil du få:

 • En Introduktion til værdiforøgelse af en ejendom
 • Præsenteret forskellige investeringsmetoder
 • Motivation og viden til at analysere og investere i ejendomme
 • Forskellige analyseværktøjer
 • Overblik over ejendomsinvestering

Kom og lær mere om denne form for investering - og mød andre, der også interesserer sig for det.

Hvem er Morten Bang?
Morten Bang er erfaren ejendomsinvestor med 15 års investeringserfaring og 9 års ejendomsinvesteringserfaring. Han ejer nu over 40 lejligheder i Odense. Han er uddannet cand.merc.aud. fra Syddansk Universitet og har blandt andet arbejdet som aktieanalytiker. Morten lever af at investere i ejendomme og underviser derudover i finansiering og økonomi. Han har en stor passion for at gøre økonomi og investering spændende og tilgængeligt for flere. Det gør han via sine foredrag, kurser, sit konsulentarbejde og i sin undervisning. Morten har været omtalt i både Aktionærerne TV, Ejendomsinvestoren Podcast, Børsen Play, Aktionæren, Børsen, TV2 Nyhederne, Fyens Stiftstidende, været månedens investor i Penge & Privatøkonomi m.m.

Hvem kan deltage

Det anbefales at du har en grundlæggende forståelse for ejendomsinvestering, men det er ikke et krav. Alle der har interesse eller vil vide mere om ejendomsinvestering kan deltage. Har du viden i forvejen, vil du stadig få udfordret din viden og få ny inspiration ved at deltage.


Praktisk viden:
Dato: 21. oktober
Tidspunkt: 19:00 - 21:30
Lokation: Odense, nærmere lokation vil senere blive oplyst 
Foredragsholder: Morten Bang

Lokation

Odense, Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .