Lær om skovhaver på Hjortespringgård

Lær om skovhaver på Hjortespringgård

Billetter fra DKK 250,00

Sted

Dato

11 jun 2023 kl. 10:00 - 13:00

Beskrivelse

Næste arrangement med vores grønne fokus er søndag 11. juni, hvor vi igen skal møde Irene Kornerup og Mette Madvig, der er i fuld gang med at etablere et regenerativt jordbrug på Hjortespringgård.

I efteråret introducerede vi et øget fokus på grønne arrangementer som en del af vores profil på Gammelgaard, og dette fokus fortsætter vi i forårets sæson.

Denne søndag kan du komme med på en spændende workshop om skovhaver, hvor du bliver introduceret til, hvad en skovhave er, og til hvilke overvejelser, der kan gøres i forbindelse med etableringen af en skovhave eller et skovhavebed – for du kan sagtens bringe skovhaven ind i din egen have, uanset størrelse.

Dagen er for dig, som er nysgerrig på skovhaver, og som gerne vil have praktisk erfaring med etablering og beplantning af en skovhave. Vi gennemgår forskellige flerårige grøntsager, træer, bærbuske og bunddækkeplanter, og sammen planter vi et nyt skovhavebed i skovhaven på Hjortespringgård.

Vi har et meget begrænset antal pladser til denne workshop, så husk at tilmelde dig i god tid, hvis du vil være sikker på en plads.

NB. Bemærk arrangementet foregår på Hjortespringgård, Valnæsvej 19, 2730 Herlev. Ikke på Gammelgaard.

Lokation

Hjortespringgård, Valnæsvej 19, 2730 Herlev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .