spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

LÆRKE BAGGER - Just Tie Knots

Afholdt event

LÆRKE BAGGER - Just Tie Knots

Fra DKK 93,75

Beskrivelse

Lærke Bagger - Just Tie Knots

Strikning kan godt fremkalde en form for præstationspres. Men man behøver ikke ligge under for den indre håndarbejdslærer, siger designer Lærke Bagger, bind dog bare en knude.

Lørdag 11. september 2021 kl. 10.00

At strikke skal gerne være noget lystfyldt og man skal ikke lade sig slå ud af, at man laver fejl. I dette foredrag fortæller Lærke Bagger om, hvordan man kan komme fra at føle sig forkert og usikker, til at finde styrken til at tro på sig selv, satse hele butikken   – og i øvrigt bare strikke helt vildt meget! Om at turde lade fejlene være med – både i liv og strik – og give dem plads i designet. Just tie knots er også et dogme; Lærke Bagger hæfter ikke ender, men binder i stedet knuder som en del af sit design.

Lærke Bagger er uddannet tekstildesigner med speciale i håndstrik fra The Royal Danish Academy of Fine Arts. Hun begyndte at strikke som 8-årig og har hele sit liv satset på strik – i dag er hun anerkendt verden over.

Til august udkommer bogen Strik af Lærke Bagger, som man vil kunne købe og få signeret efter oplægget. I bogen indgår 15 farverige og sprudlende strikkeopskrifter, som kan varieres i det uendelige ved hjælp af Baggers uhøjtidelige teknikker.

Glæd jer til en formiddag, hvor både begyndere og øvede får inspiration med hjem, og som helt sikkert vil få give både mod til at kaste sig ud i nye projekter og et mildere syn på ens igangværende projekter.


Praktisk info
Oplægget finder sted på 5. sal (der er elevator). Det varer 45 minutter. Bagefter er der mulighed for bogkøb og signering.

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.


PAKHUSSTRIK 2021
Læs mere om årets nordatlantiske strikkefestival på nordatlantens.dk/pakhusstrikLokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .