Spring til hovedindhold

Lågsus

Lågsus

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

01 nov 2024 kl. 20:00 - 23:59
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Nicholas Kawamura & Pelle Peter Jencel har i over et årti skabt fest i det ganske land. I både radioen og på landets festivaler har de stået for en intens blanding af rave-beats, konfetti og overraskende gæster. Med andre ord - den perfekte fest.

I efteråret 2023 fyldte de Store Vega og nu rykker de op i Københavns nye store spillested for at spille deres karrieres største og mest ambitiøse fest med mere af det hele.

Vi glæder os helt intenst til at fylde Poolen med 2500 vanvittige gæster og bade dem i amok. I Vega smed folk tøjet og badedyrene crowdsurfede til det sidste. Men vi tror at det kan blive endnu vildere.”

Revivalstemning

Det er ingen hemmelighed at Nicholas og Pelle bl.a. har slået deres navn fast i radioen. Og nu hvor de er tilbage som radioprogram, er det som om, at hele live-hypen også er eksploderet.

Vi er beærede over at kunne sige at vi har været i gang i over 10 år, men at der stadig kommer nye med på vognen. Dét vil vi gerne honorere ved at give dem muligheden for at opleve et Lågsus rave i levende live. For både nye og gamle tilhængere af vores vanvidsprojekt.”

Det er med andre ord to garvede men ydmyge festkonger der inviterer til bal fredag 1. November. Lågsus.

Arrangør

Poolen is a large and raw venue dedicated to concerts, raves, parties and events. Poolen is located in an old warehouse on Refshaleøen with modern facilities and state-of-the-art sound and lighting. Poolen is run by the team behind the venue Pumpehuset and Byhaven and has a capacity of 2,500 guests.

Lokation

Poolen, Refshalevej 189, 1432 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori