Landdistriktskonference for hele Stevns

eventet sluttede

Landdistriktskonference for hele Stevns

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

13 sep 2018 kl. 16:00 - 21:00

Beskrivelse

Del dine idéer til Stevns' udvikling!

Torsdag den 13. september holder Udvikling Stevns Landdistriktskonference for hele Stevns fra kl. 16.00-21.00 i Holtug Forsamlingshus. Kom og vær med til at formulere en landdistriktspolitik for hele Stevns!

Omdrejningspunktet for konferencen er både den generelle udvikling og muligheder for erhvervsudvikling på tværs af Stevns samt den kommende landdistriktspolitik for Stevns.

Politikken skal bruges til at understøtte arbejdet på tværs af de mange lokale foreninger og andre aktører, som er involveret i at udvikle Stevns, så vi kan blive bedre til at understøtte hinanden og trække i samme retning til fælles gavn for Stevns!

Konferencen er delt op så første halvdel indeholder inspirerende oplæg om udvikling i landsbyer og landdistrikter. Den anden halvdel af konferencen består af workshops. Her skal vi i fællesskab finde frem til de indsatser, der skal med i en landdistriktspolitik for Stevns.

Der skal findes indsatsområder og projekter til at understøtte de temaer, som blev fundet i de tidligere workshops. Det gælder:

 • Attraktive levevilkår
 • Turisme
 • Erhverv og arbejdspladser
 • Markedsføring og branding
 • Samarbejde med Stevns Kommune

Oplægsholdere

carstenblomberg-foredrag Carsten Blomberg, Leder af DGI Lokaludvikling, som har erfaringer med at skabe det gode samarbejde mellem de lokale foreninger og kommune. Han vil bl.a. fortælle om de mange erfaringer DGI Lokaludvikling har gjort sig gennem årene på det lokale samarbejde, rolle- og arbejdsfordeling.

Birger Hauge_LDK 2018 Birger Hauge, CEO, direktør Innovation, vil snakke om iværksætter og erhvervsudvikling i landdistrikter med udgangspunkt i cases fra hele landet og med inspiration fra InQvation i Taastrup. InQvation er en tech community for talentfulde tech start-ups og medarbejdere fra den private og offentlige sektor, der har brug for nytænkende rammer og inspiration til at udnytte de seneste teknologier bedst muligt.

esbendanielsen

Esben Danielsen, Direktør i Lokale og Anlægsfonden, vil fortælle om, hvordan du skaber den gode lokale udvikling. Lokale og Anlægsfonden har bl.a. mange års erfaringer med rådgivning om byggeprojekter og fysiske faciliteter indenfor fritidslivet.

Program for dagen ser således ud:

16:00 Velkomst v/Jens Kierkegaard, formand Udvikling Stevns og Thomas Christensen, koordinator Udvikling Stevns
16:15 Lokalt samarbejde, roller og arbejdsfordeling v/Carsten Blomberg, DGI Lokaludvikling
17:00 Erhvervsudvikling i landdistrikter v/Birger Hauge, InQvation
18:05 Mad
18:45 Workshop
20:00 Pause
20:15 Sådan skaber I lokal udvikling v/Esben Danielsen, Lokale og Anlægsfonden
21:00 Tak for i aften!

Tilmeld dig her!
Det er gratis at deltage, og alle interesserede er velkomne. Det er muligt at deltage i dele af konferencen, du kan f.eks. komme til spisning og så deltage i resten af aftenen, hvor workshoppen også ligger.
Du tilmelder dig enten her på siden eller via mail til kim@stevnserhvervsraad.dk senest den 12. september 2018.

Lokation

Holtug Forsamlingshus Holtug Forsamlingshus, Holtug Linievej 13, 4660 Store Heddinge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .