Landskamp i Basketball Herrer - Danmark mod Albanien

10 aug 2019 kl. 15:30 - 17:30

Ballerup Super Arena, 4, 2750 Ballerup

Danmark i 3. kvalifikationsrunde. 

Det var tæt på, men det blev ved ligeved og næsten. Danmark gjorde det flot i 2. kvalifikationsrunde hvor modstanderne var langt højere rangerende modstandere ift. Danmark som Sverige og Hviderusland. At vinde 2. kvalifikationsrunde ville have betydet at Danmark undgik at spille i 3. kvalifikationsrunde. 

Herrerne overraskede alt og alle med at slå først Hviderusland på udebane i dobbelt overtid og efterfølgende at tage den kun fjerde sejr over Sverige i Ballerup Super Arena den 28. juni i 57 opgør. Både Hviderusland og Sverige fik slået øjnene op for den lille basketnation mod nord. Så begge hold mødte velforberedt i returkampene hvor det desværre blev til 2 tætte nederlag på henholdsvis 4 og 5 point, i kampe hvor Danmark så absolut havde chancerne til at afgøre det til egen fordel. En slutplacering som nummer 3 i en tæt gruppe gør, at Danmark nu igen står overfor en kvalifikationsrunde i kampen om at komme til EM 2021. Denne gang er det 3. kvalifikationsrunde hvor Albanien og Hviderusland endnu engang venter i 4 intense kampe. 

Kun førstepladsen tæller!

Skal herrelandsholdet med i kvalifikationsturneringens hovedrunde og prøve at bide skeer med de store hold som Spanien, Kroatien, Frankrig & Italien så er det kun en førsteplads i gruppen der tæller, da det kun er vinderen af gruppen som går videre til hovedkvalifikationen, hvor alle de stærkeste basketnationer træder ind. Klarer holdet den udfordring venter der et gruppespil med 4 hold, hvor Danmark vil være fjerdeseedet i gruppen og hvor det blot at blive nr. 3 i den gruppe vil sikre at holdet er med til EM slutrunden i 2021. I denne kamp er det modstanderen fra 1. kvalifikationsrunde Albanien der venter i den første hjemmekamp. En modstander som Danmark havde godt styr på i de 2 kampe i foråret/sommer 2018 med en klar sejr i en fyldt Arena Næstved på hjemmebane og en kontrolleret udebanesejr i gruppespillets sidste kamp på 8 point. 

Landskampene er en fest. 

Kampene mod Hviderusland og Albanien er endnu en sportslig udfordring men det er samtidig også en mulighed for at vise hele sports Danmark hvad vi kan i Basketballsporten. Nemlig det at støtte op om et hold og en sport der er på vej til at blive en betydende sport i Danmark og er i kraftig fremgang. Ikke mindst også at holde en fest når vores landshold spiller kampe. Så vi indretter igen hallen i røde og hvide farver. Inviterer danserne, maskotterne og toastmasteren. Underholder publikum med sjove konkurrencer og festlige indslag. Så #BasketDanmark# kig indenfor i sommervarmen og få en hyggelig eftermiddag i sporten og i underholdningens tegn. 

Vel mødt til endnu en runde i Ballerup Super Arena! 

Bemærk!: Albansk sektion er sektion Tribune A-Gulv - Venstre for kurven


(English version) 
Denmark, Albania and Belarus meet up in the third qualification round. 
"The qualification to the Europe Cup in 2021 has reacts it´s third round. In a august window the danish team will face Albania and Berlarus from the first and second qualification round again, for the battle of three open spots in the main qualification round. Nine teams are stil playing for the three spots and Denmark, Belarus and Albania will play for the groupe title and only the winner will go on to the main qualification round and play the top european teams for a spot in the Cup of 2021. 

The danish basketball federation wellcome you both the Albanian and Belarusian team as well as fans and we are looking forward to yet another exciting round of basketball. 

We welcome you to Ballerup Super Arena." 

Please note!: Away section for Albanian fans are placed on Tribune A -Floor. To the left of the basket. 

Praktisk information: 

- Dørene åbnes 90 minutter før kampstart. 

- Der må ikke medbringes mad, flasker og gashorn samt skarpe genstande og våben i hallen. Visitation ved indgangen kan  forekomme.

- Bemærk at hvis du er kørestolsbruger er adgang for eventuel hjælper uden beregning og køb af billet online giver os en information om at vi skal sørge for plads til dig i hallen samt sikre adgangsforholdene til hallen. 

- Vi gør opmærksom på, at forsinkelser i det planlagte kampprogram kan forekomme og at vi bestræber os på at afholde eventet efter de planlagte tider. Dog kan forskellige uforudsete forhold spille ind på kampdagen og vi vil informere herom så godt det er os muligt. 

Danmarks Basketball Forbund