Landspokalfinalerne 2018

27 jan 2018 kl. 15:00 - 20:00

Forum Horsens, Langmarksvej 53, 8700 Horsens


Oplev Landspokalfinalerne i Basketball og bliv underholdt i Forum Horsens

Lørdag den 27. januar 2018 kan du opleve det fantastiske fællesskab og den intense stemning ved Pokalfinalerne i Basketball i Forum Horsens. De 4 bedste af Danmarks herrer- og damehold skal kæmpe om Pokalmesterskabet 2018. I løbet af kampene vil du også kunne opleve musik, inddragende tilskuer konkurrencer og se nogle af Danmarks bedste basketballspillere på sit felt, udfolde sig i dunkekonkurrencen og 3-pointskonkurrencen som altid er underholdende.

Damefinalen: SISU - Hørsholm 79ers starter kl. 15:00

Der vil blive afholdt 3-pointskonkurrence (DM) i halvlegspausen.

Herrefinalen: Bakken Bears - WolfPack Basketball starter kl. 17:30

Der vil blive afholdt dunkekonkurrence (DM) i halvlegspausen.

Pokalfinalerne vil som altid være garanti for spændende kampe, masser af underholdning og en fantastisk stemning.

De sidste 2 år har Forum Horsens været udsolgt, så skynd dig at få en billet.

Vi ses i Forum Horsens!

VIP arrangement


Der er også mulighed for at købe en VIP billet. VIP arrangementet foregår ret unikt på scenen inde i selve hallen og deltagerne er derfor en integreret del af kampen. Vi forventer mindst 300 spisende gæster. Programmet er som følger (cirka tider):

  • Kl. 15:00 Kampstart damefinale
  • Kl. 15.45: DM i 3 point (i halvlegen af damefinalen)
  • Kl. 16.15: Spisning
  • Kl. 16.35: Medaljeceremoni, Damer
  • Kl. 17.30: Kampstart herrefinale
  • Kl. 18.15 DM i Dunk (i halvlegen af herrefinalen)
  • Kl. 18.45 Medaljeceremoni, Herrer

VIP billetten giver adgang til pokalfinalerne, adgang til VIP arrangementet, Oplæg, Spisning, fri bar, kaffe og kage i pausen.


Voksen Std.

Salg lukket


Barn Std.

Salg lukket


VIP Billet - Du får adgang til pokalfinalerne, VIP arrangementet med oplæg, spisning, fri bar samt kaffe og kage i pausen.

Salg lukket


Bakken Bears Voksen, "Hvis du køber denne billet vil der som udgangspunkt være plads til dig i sektionen med holdets fans. Da pladserne ikke er nummereret kan vi dog ikke garantere dette, og vi opfordrer dig derfor til at komme tidligt."

Salg lukket


Bakken Bears Barn, "Hvis du køber denne billet vil der som udgangspunkt være plads til dig i sektionen med holdets fans. Da pladserne ikke er nummereret kan vi dog ikke garantere dette, og vi opfordrer dig derfor til at komme tidligt."

Salg lukket


Wolfpack Basketball, Voksen, "Hvis du køber denne billet vil der som udgangspunkt være plads til dig i sektionen med holdets fans. Da pladserne ikke er nummereret kan vi dog ikke garantere dette, og vi opfordrer dig derfor til at komme tidligt."

Salg lukket


Wolfpack Basketball, Barn, "Hvis du køber denne billet vil der som udgangspunkt være plads til dig i sektionen med holdets fans. Da pladserne ikke er nummereret kan vi dog ikke garantere dette, og vi opfordrer dig derfor til at komme tidligt."

Salg lukket


Sisu, Voksen, "Hvis du køber denne billet vil der som udgangspunkt være plads til dig i sektionen med holdets fans. Da pladserne ikke er nummereret kan vi dog ikke garantere dette, og vi opfordrer dig derfor til at komme tidligt."

Salg lukket


Sisu, Barn, "Hvis du køber denne billet vil der som udgangspunkt være plads til dig i sektionen med holdets fans. Da pladserne ikke er nummereret kan vi dog ikke garantere dette, og vi opfordrer dig derfor til at komme tidligt."

Salg lukket


Hørsholm 79ers, Voksen, "Hvis du køber denne billet vil der som udgangspunkt være plads til dig i sektionen med holdets fans. Da pladserne ikke er nummereret kan vi dog ikke garantere dette, og vi opfordrer dig derfor til at komme tidligt."

Salg lukket


Hørsholm 79ers, Barn, "Hvis du køber denne billet vil der som udgangspunkt være plads til dig i sektionen med holdets fans. Da pladserne ikke er nummereret kan vi dog ikke garantere dette, og vi opfordrer dig derfor til at komme tidligt."

Salg lukket


VIP-Landshold

Salg lukket


Billet - Ungdomslandshold

Salg lukket