spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Landspokalfinalerne i Basketball

Afholdt event

Landspokalfinalerne i Basketball

Fra DKK 55,00

Sted

Dato

08 feb 2020 kl. 13:30 - 20:00

Beskrivelse

Landspokalfinalerne i Forum Horsens

Køb din billet nu & lad os få udsolgt!

Dørene åbnes kl.12.

Pokalfinalerne i Basketball vender igen i år tilbage til Forum Horsens hvor de 2 finalister på hhv. dame & herresiden dyster om de traditionsrige pokaler. Og traditionen byder også, at alt kan ske i pokalturneringen. Kampene spilles hhv. kl.13:30 for damerne efterfulgt af herrekampen kl.15:30.

Semifinalerne mellem Randers Cimbria & Bakken Bears samt Team Fog Næstved & Horsens IC endte ud til Bakken Bears og Horsens ICs fordel. Horsens var i Pokalfinalen sidste år, hvor de vandt en overbevisende sejr over Svendborg Rabbits. Bakken Bears er det hold, der har vundet pokalen flest gange i historien, så der er lagt op til en kamp mellem to traditionsrige pokalhold, når der skal spilles finale på herresiden. Damefinalen er i år et anliggende mellem Værløse Basketball og Hørsholm 79ers. I semifinalerne vandt Værløse et spændende opgør mod SISU, mens Hørsholm slog BK Amager på dramatisk vis.

Pokalformatet har i de seneste år undergået en forvandling der har betydet at rekord mange hold har været med denne gang. Formatet har også betydet, at ligaholdende først er trådt samlet ind i turneringen i ottendedelsfinalerne. Indtil da har der været fri tilmelding i rækken for alle divisionshold i turneringen og finalerne i divisionspokalturneringen er blevet afholdt i henholdsvis en Øst/Vest finale. 

Køb din billet til årets pokalfinaler. Finalerne er igen i år krydret med masser af underholdning undervejs med sang, dansere, maskotter fra ligaholdene samt publikumskonkurrencer. 

Så vel mødt i Forum Horsens. 

Vi ses! 
 

Lokation

Horsens IC (December 18 Update) Forum Horsens, Langmarksvej 53, 8700 Horsens

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .