spring til hovedindhold

Langbordsmiddag

Langbordsmiddag

Fra Gratis

Beskrivelse

Vi holder af at invitere og samle børn og voksne i vores køkken, og vi inviterer derfor indenfor til langbordsmiddag med fællesspisning i hyggelige omgivelser.

Til vores langbordsmiddag kan du nyde et fælles måltid i hyggeligt selskab, møde nye mennesker og spise dejlig mad. Du kan forvente dejlig grøn dele-mad som varierer efter sæsonens bedste råvarer.

Vi åbner dørene kl. 17.30, så der er tid til at købe lidt at drikke samt at finde sig til rette. Kl. 18.00 serveres maden, hvorefter der er tid til at spise og hygge ved langborde. Der er mulighed for at tilkøbe en dessert, som vil blive serveret inden vi siger tak for i aften kl. 19.30.

Alle er velkomne – du kan komme alene, som par eller med hele familien.

Lokation

Kokkeskolen Karoline Trier , Frederikssundsvej 274D, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder