spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Langbordsmiddag i Jernbanebyen

Afholdt event

Langbordsmiddag i Jernbanebyen

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

11 jun 2023 kl. 16:00 - 19:00

Beskrivelse

OPDATERING: vi har udsolgt at vores madbilletter - men kom endelig alligevel!! Vi fylder hele området med et hav af gratis aktiviteter for alle aldre - og man kan på egen hånd købe mad adskilt i BaneGaardens madboder, som alle er åbne på dagen https://www.banegaarden.com/.

Har du lyst til at opleve en kulturhistorisk perle, og har du lyst til at drømme sammen med 399 andre om alt det, der kan komme til at blive til virkelighed i en ny grøn og levende bydel i København?


Kom og deltag i Vesterbro Lokaludvalgs udgave af Københavnerpicnic. Vi laver langbordsmiddag og et hav af aktiviteter for store og små på græsplænen ved Arkitekturministeriet.


Tid og sted: søndag d. 11. juni 2023, Otto Busses Vej 21


Spis dig mæt og glad i en lækker picnicmenu, som kan nydes ved langbordsmiddag under åben himmel. Pladsen for langbordsmiddagen er åben i tidsrummet kl. 16.00 - 19.00. Udlevering af picnickurve sker fra kl. 16.30 – kl. 18.30.


Det er madvirksomheden noon, der holder til i en af de gamle trælader på BaneGaarden længere nede af vejen, der tilbyder en ganske særlig grøn og velsmagende picnicmenu med seks små serveringer af sæsonens råvarer, og som tager dig med ud i verden - både mod øst og vest og som afsluttes med en dansk klassiker din bedstemor helt sikkert har serveret. Har du ikke selv drikkevarer med, så kan de købes i baren

Voksenmenu: 150 kr.

Børnemenu (under 12 år): 50 kr.

Vær opmærksom på at billetter ikke refunderes


Gå på opdagelse i området

Kom allerede fra kl. 13.00, hvor der åbnes op for aktiviteter i hele området. Der vil være skate, dans og boldspil for børnene og leg for de mindste. Du skal selvfølgelig også ud at opleve Jernbanebyen og se de skjulte perler, der ikke altid er åbne for offentligheden. Besøg bl.a. møbelsnedkere, hils på seglgræshoppen der kom hertil som blind passager på et godstog, se DSB-værkstederne, besøg syv eksperimenterende bæredygtige boliger i fuld størrelse og bliv klogere på hvad fremtiden bringer.


Du kan også opleve 25 unges bud Jernbanebyen om ti år, når de med VR-briller tager dig med til områdets grønne lunge og fremtidens mødested. Om du er til rundvisningen der dykker mere ned i kulturhistorien, vil på familieskattejagt eller hellere opleve området fra en cykelvogn er op til dig - der noget for enhver smag. Dagen igennem vil der være spændende oplæg om bydelens udvikling og mulighed for at komme med input til den videre proces.

Læs mere og få hele programmet her:Langbordsmiddag i Jernbanebyen | Vesterbro Lokaludvalg (kk.dk)

Lokation

På græsplænen ved Arkitekturministeriet, Otto Busses Vej 21, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .