Langbordsmiddag ved Birkemosegaard Køkken: De frie markers fuglesang

25 maj 2019 kl. 18:00 - 20:00

Søndermarken, Pile Allé 55, 2000 Frederiksberg

Langbordsmiddag: De frie markers fuglesang

Birkemosegaard Køkken

“Og over stadens skorstensskov / hvor tusinde maskiner sang / der lyder for en enkelt dag / de frie markers fuglesang.” Inspireret af Viggo Stuckenbergs nyromantiske vårvise serverer Birkemosegaard Køkken fem retter med udgangspunkt i maj måneds milde marker. Nyd en vegetarisk menu med grøntsager, urter og blomster fra det biodynamiske landbrug i spændingsfeltet mellem vinter og vår. Fadserveret ved Blooms hyggelige langbord under Søndermarkens grønne løvdække.

Birkemosegaard Køkken har siden 2016 serveret mad af råvarer fra Birkemosegaard – en af Danmarks ældste biodynamiske gårde på Sjællands Odde. Gården er kendt for sin høje kvalitet og leverer grønsager til alt fra måltidskasser til Michelin-restauranter.

Til Bloom vil Birkemosegaard Køkken forstærke fornemmelsen af foråret med en gastronomisk oplevelse, der inviterer langbordets gæster til gennem retternes simple form at fornemme solens kraft og jordens liv. 

Menu: 

Salat på ukrudt og roser

Groft brød på Birkemosegaards egen ølandshvede

Grønne asparges og strandkål

Nye kartofler og østersurt

Vinterens rødbeder, ramsløgsblomster og feta

Jordbær, rabarber, syren og fløde

Middagen koster 250 kr. Vin, øl og kombucha kan tilkøbes ved bordet.

OM BLOOM:
Bloom er en festival om natur og videnskab, der finder sted 25.-26. maj i Søndermarken på Frederiksberg. Over to dage byder festivalen på debatter, talks, laboratorier, samtaler og naturvandringer under åben himmel. Se hele programmet på www.bloom.ooo.

Bloom har fri entré, men nogle workshops og aktiviteter kræver billet. Se også Billetto, hvor kan du købe billet til Blooms langbordsmiddag med Birkemosegaard Køkken, en række workshops for både børn og voksne og koncert med lydkunstner Jacob Kirkegaard, Ars Novo og Allegrokoret i Cisternerne.

Billet

DKK 250,00 + DKK 23,74 gebyr