Langt ude i Cuba. Et musikalsk foredrag med Stig Skovlind

Langt ude i Cuba. Et musikalsk foredrag med Stig Skovlind

Sted

Dato

11 aug 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

I september 2021 rejste Stig Skovlind (sanger og sangskriver fra Helsingør) til Cuba. Det var hans 7. besøg i det fjerne land med den anderledes kultur og et helt specielle politiske system. Foredraget - Langt ude i cuba - vil handle om det personlige møde i en fremmed kultur, tilsat lidt musik og en række af Stig's smukke foto's fra rejsen. 

Denne rejse handlede om et kærlighedsforhold, som var opstået i Cuba i februar 2020 under indspilningerne til Stig's video 'Jeg skal hilse fra Havana'. De overrumplende følelser som opstod blev vedligeholdt via mobiltelefon og skulle have været testet allerede en måned senere. Men Corona kom i vejen og i stedet - blev det til 1.5 års kommunikation via mobiltelefon. Stig lærte spansk i ventetiden og drømte om at skabe en varig relation til den cubanske kvinde. I ventetiden udgav Stig sangen 'Lille danserinde' stærkt inspireret af cubansk musik og af kærligheden og længslen efter damen i Cuba.

I sensommeren 2021 besluttede Stig - at sætte alt på et bræt - for sit mentale helbreds skyld -  at rejse til Cuba og få fundet ud af om relationen kunne bære. Mødet med kvinden i Cuba - i et coronanedlukket land - tog nogle drejninger og blev en følelsemæssig tur i rutchebanen. Kulturmøde, forventningsafstemninger og så på spansk. Stig skrev dagbog fra rejsen og havde en fast skare af betalende læsere/abonnenter. 

Foredraget omfatter historien der startede allerede i 1999, med Stig's første besøg i Havana, anekdoter fra videoindspilningerne i 2020 og den uforudsete og meget lange ventetid før han kom afsted igen. Stig synger også et par sange ved klaveret og måske et par helt nye.

**************
Foredraget har været luftet i forbindelse med en koncert i dette forår og responsen var klar: spændende og interessant.

Arrangør

Stig Skovlind, ejer sit eget label Coffeeshop Records og er sanger og sangskriver i sit eget band Stig Skovlind & Kaffeorkestret  

Lokation

Café Chaplin Café Chaplin, Kampergade 3, 3000 Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .