spring til hovedindhold

Lars DK med band

Sidste chance
Sidste chance
Sidste chance
Sidste chance

Lars DK med band

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

24 apr 2024 kl. 20:00 - 22:30

Beskrivelse

OBS. Det er en siddende aften.Lars DK med band


Så får vi igen besøg af den fremragende poprock musiker Lars DK og et for-rygende band. Det var en stor succes, da han sidst besøgte B&W Cafeen, så der bliver noget at se frem til

Hans senest to numre har været de mest spillede på DR P 5 – det siger jo en del. Mange har fået øjnene op for denne musiker. Numrene København og Nu er det sommer er blevet ørehængere efter at de blevet spillet meget på DR Radio

Han har i mange år akkompagneret mange bands i Danmark – Bla Rugsted & Kreutzfeldt, Rasmus Berg, der jo besøgte B&W Live, Bobo Moreno, hvor de besøgte B&W Cafeen samt mange andre kunstnere. Nu står han på egne ben og fylder mange spillesteder med fuldt hus.

Det bliver en stor aften igen i B&W Cafeen.

Husk at købe støttemedlemskab til B&W live og bliv en del af os, der støtter musikken i Haslev, for kun kr. 120,00 om året

Købes på hjemmeside https://billetto.dk/e/stotteme...

Bestilling af mad under B&W live

www.restaurantproviant.dk/proviant-kaelder-haslev

Dørene Åbner 1 time før.

OBS. Det er en siddende aften.

Købte billetter refunderes ikke.

Arrangør

Lokation

Jernbanegade 50, 4690 Haslev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder