Lars Thiesgaard - Manden med de tusind stemmer

Rådhus Allé 25, 5610 Assens
12 dec 2021 kl. 15:00 - 17:00
Super arrangør
Billetter DKK 259,00
Billetter DKK 259,00

Måske virker navnet ikke bekendt, og måske ville du heller ikke kunne genkende ham på gaden, men du vil helt sikkert kunne genkende hans stemme.

Har man på et tidspunkt i sit liv set en tegnefilm med dansk tale, er chancen for, at man har hørt Lars Thiesgaards stemme meget stor. Måske er han den person flest danskere har hørt, i hans virke som mikrofon-skuespiller.

Han har igennem sin 30-årige karriere lagt stemme til en perlerække af klassikere fra Disney, Pixar, Dreamworks, Warner Brothers, Sony Pictures, og mange flere. Har du set Løvernes Konge, Peter Plys, Johnny Bravo, Dexter, Tintin, Toy Story, Shrek, Byggemand Bob, Bubi-bjørnene, Luftens Helte eller Scooby-Doo? Hvis du bare har set en af de tegnefilm eller overhovedet så fjernsyn som barn, så har du hørt Lars Thiesgaards mangfoldige og velkendte stemme.

Men et liv som dubber og tegnefilmsinstruktør, er ikke så nemt som det måske lyder. Der har været kampe og udfordringer på vejen, og det var et sandt lykketræf, at Lars Thiesgaard blev i branchen… For han havde faktisk sendt sin opsigelse ind til Disney. Endda allerede efter den første film, han instruerede. Dog var der folk i Disneys ledelse, som insisterede på at han blev hængende – og heldigvis for det! Kom med til et spændende og interessant foredrag med Danmarks måske mest kendte stemme, og hør om hans vej fra den lille by Graasten i Sønderjylland til det store lærred, som stemme og dubbing-instruktør.

Lars vil gå i dybden med, hvordan det er et være til stede i mange børnefamiliers stue, og at blive genkendt på sin stemme, snarere end på sit udseende. Der vil blive vist klip fra studiet, hvor man ser Lars arbejde som dubber, og klip med skuespillere der arbejder med at indtale deres stemmer med Lars som instruktør.
Du vil også opleve Lars “Live-dubbe” en kort tegnefilm med flere forskellige stemmer, direkte på scenen.
Få et unikt indblik i livet foran dubbing-mikrofonen, og oplev hvordan nogle af dine yndlingsfigurer bliver bragt til live på dansk.

Der vil efterfølgende være mulighed for at stille Lars spørgsmål, og ønsker man at høre bestemte replikker, stiller Lars også gerne op på det.

Profile picture
Inno Lounge

Inno Lounge er Assens nye intime samlingspunkt. I hverdagen serverer vi kvalitets cocktails fra drafttails, vin fra selmervin og special øl fra blandt andet Ugly Duck. 

I loungen vil der altid være mulighed for at låne brætspil, eller vælge en god vinylplade. 

Vi vil løbende arrangere en række arrangementer, som passer ind i vores intime lokale. Så mød glad op til intim koncerter, stand up, smagninger og spændene foredrag. 

Vi glæder os til at se dig. 


Event aflyst

Lars Thiesgaard - Manden med de tusind stemmer

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke