Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Las Lloronas (BE) + Judith Parts

Afholdt event

Las Lloronas (BE) + Judith Parts

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

05 jul 2024 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

OBS: Grundet lydniveauet fra den nærtliggende Rammsteinkoncert, er koncerten flyttet ind i Caféen og desværre må Sura fra Las Lloronas melde afbud – Koncerten bliver derfor i duo-format med Amber på guitar og sang, og Marieke på clarinet og sang. Det har de gjort mange gange før, og forsikrer at koncerten bliver lige så skøn som altid. 

OBS: Grundet lydniveauet fra den nærtliggende Rammsteinkoncert, er koncerten flyttet ind i Caféen

Koncerten er i samarbejde med Noisy Beehive ved Copenhagen Jazz Festival.

Efter at have turneret Europa rundt er den Bruxelles-baserede trio returneret tilbage til den belgiske hovedstad med deres bagage fyldt med sange. Deres skrivestil er blevet mere moden, poetisk og skarp - idet de tager fast stilling til det konstant skiftende samfund. De vokale harmonier, som de er kendt for, er stadig meget til stede, og de inviterer os til at sænke vores parader, og lade vores tårer trille - tårer af glæde, af sorg eller uforklarlig lettelse. Las Lloronas transporterer os endnu engang ind i en verden, hvor vi kan være vores egen sære, sårbare og mangfoldige selv.

Amber in ‘t Veld (ES/NL) og Marieke Werner (DE) startede som gade-musikere, hvor de fandt sammen om deres passion for sociologi, aktivisme og kunst. Deres debutalbum "Soaked", drevet af deres intime, flersprogede feministiske poesi, berørte tusindvis af lyttere. Nu er de tilbage med "Out of the Blue", et andet album, der er stærkere, mere dristigt og yderst bevægende.

Las Lloronas' optræden beskrives ofte som meget original, men deres musik har også en tidløs kvalitet: den går under huden, den er følelsesmæssigt rå og betagende, noget der findes i mange folketraditioner, såsom Klezmer, Flamenco eller Blues. Fortsat akkompagneret af guitar, ukulele, harmonika og klarinet, skaber de et unikt musikalsk univers langt væk fra genrekoderne. Inspireret af musikere som Lhasa de Sela, Akua Naru, Giora Feidman, Chavela Vargas og Rodrigo Amarante, skaber de en lækker polyfonisk symbiose, der kun kan beskrives som "Las Lloronas".

----------

Judith Parts er en estisk kunstner, musikproducer, violinist og sanger, der i øjeblikket er bosat i København. Hendes musik blander akustiske elementer, elektroniske teksturer og feltoptagelser for at skabe et unikt sonisk landskab, hvor pop og eksperimentel musik mødes. Udover at arbejde på sine solo-projekter har hun komponeret og produceret musik til adskillige teater- og danseforestillinger. Oprindeligt fra Estland henter hun meget af sin inspiration fra den vilde natur, hun voksede op i, hvilket i høj grad påvirker hendes kreative arbejde.

Arrangør

Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .