Lasse & Mathilde

07 okt 2018 kl. 14:00 - 16:00

Herlev Medborgerhus, Herlevgårdsvej 18-20, 2730 Herlev

Herlev Visevenner 10 år jubilæum.

Lasse & Mathilde er nu udnævnt til ikoner i dansk musikliv af de yngre generationer, og den folkekære duo er ganske vist bosat i Lundeborg, men kun for at komme videre ud i verden. De er danske ind til benet, ja, men henter masser inspiration fra hele verden.

2015 var 40 års jubilæumsår for duoen som repræsentanter for Fyn, - og Danmark, - Dansk Turistråd i Norge, Sverige, for danskere i udlandet, - New Orleans, Algier, Damaskus (før den ulykkelige krig), Spanien, Grækenland, England m.m.

Lasse & Mathilde har gennem de årtier stået for høj kvalitet - komponeret musik til dansk lyrik af særlig kaliber.

2017 var Lasse og Mathilde med til at åbne den vidunderlige ny festival ”Avernax” med et ungt publikum på Avernakø. Samme uge fejrede Vestpark Festival i Langå, at det var 40 år siden at duoen åbnede denne festival. Stort!

Og hvad får publikum så, når de forventningsfulde går til en koncert med Lasse & Mathilde – ud over violin, guitar og to varme stemmer? Jo, de får et herligt mix af det ovennævnte – fra blues til poesi, lidt jazz, lidt rock, tekster med kant og til eftertanke, og ind imellem et par kommentarer, der forklarer ”det hele”, løser op med underfundig humor, og som skaber en varm og dejlig stemning over en koncert med spændvidde, musikalske udflugter og voldsom hygge. En koncert med det hele, og en koncert med gode minder, der appellerer til genhør og gensyn. Så publikum får en oplevelse med musikalitet og humor i højsædet fra duoen!


Der er åben bar med salg af kaffe & kage samt kolde drikke i baren.


Koncert med Lasse & Mathilde

Salg lukket