spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Lasse & Mathilde med band: Ole Fick - Wili Jønsson - Alex Riel

Afholdt event

Lasse & Mathilde med band: Ole Fick - Wili Jønsson - Alex Riel

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

28 feb 2019 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

I 2019 er det 44 år siden at Lasse Helner & Mathilde Bondo startede som duo og blev en institution på den danske musikscene. Udnævnt til ikoner af de yngre musikergenerationer. Utallige musikere i ind og udland har spillet koncerter og turneret med duoen, og med udgivelsen af albummet d. 1.2 ”Hvem drømmer Hvem”, bliver det første gang de nye sange spilles live i København.

Tom Waits skrev en af sine bedste sange efter at have mødt Mathilde. Kim Larsen fandt også hendes selskab med violinen inspirerende. Selv var hun optaget af Tove Ditlevsen og fortolkede Højskolesangbogen.

Lasse var blandt de første pigtrådsmusikere på Fyn, og har indspillet med Niels-Henning Ørsted Pedersen i København og med Daniel Lanois i New Orleans.

Sammen stod duo'en bag Fyns nationalsang, hvis øen i midten altså havde sådan en. De kan også tage en del af æren for, at Lundeborg er på Danmarkskortet. Og så har de fortolket Poul Henningsen, Piet Hein og Jan Toftlund bedre end nogen andre.

Kom og hør dem live til en uforglemmelig releasekoncert ved vandet på Islands brygge. På scenen med Lasse & Mathilde står:

Ole Fick (som har spillet med L&M fra starten) fra blandt andet Burning Red Ivanhoe, Trille band, Monrad og Rislund og som komiker og nu: humoristisk kunstmaler!

Wili Jønsson, bassist i Gasolin. Bolværket, Frede Fup, En meget dedikeret musiker med hjertet det rigtige sted.

Alex Riel trommeslager i verdensklasse. Har stået som dansk jazzambassadør i årtier og spillet med de største jazznavne i verden, - og danske Savage Rose, Sebastian og nu Lasse & Mathilde.

Disse 5 musikere leverer sammenlagt rigtig mange års erfaringer og har genereret de fineste musikalske oplevelser i dansk og udenlandsk musikhistorie.

”Hvem drømmer hvem” vil blive præsenteret på koncerterne i samspil med perler fra det allerede kendte repertoire.

Både privat og professionelt er Lasse og Mathilde i dag knyttet tættere end nogensinde. Det er kærligheden til hinanden og musikken, der stadig giver lyst til at gribe de muligheder, tilværelsen byder på, ikke mindst hvad musikken angår.

Nu har de fornøjet os siden starten i 1975 med albummet ”Pigesind” af Tove Ditlevsen sat i musik af Lasse Helner, og

publikum kan glæde sig til et show fyldt af varme, musikalitet, humor, venskaber og en pris til livet, leveret af nogle af de mest kompetente folk på den danske musikscene.

Lokation

Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .