Lasse & Mathilde + Søren Krogh

eventet sluttede

Lasse & Mathilde + Søren Krogh

Billetter fra DKK 150,00

Dato

31 mar 2017 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Engang imellem er publikum heldige når skattede artister går sammen om et fælles projekt. Dette er netop tilfældet når Lasse & Mathilde og Søren Krogh sammen besøger Byens Café i Jelling fredag d. 31. marts kl. 20.00.

Lasse/Mathilde og Søren Krogh har som kollegaer kørt på de samme landeveje og spillet på de samme scener i mange år uden nogensinde at have spillet en tone sammen. Nu har de valgt at krydse klinger og tage på landevejen sammen med hver deres sangskat.
Musikforeningen og Jelling Musikfestival er glade for at kunne invitere indenfor til denne unikke mulighed for at opleve de tre artister sammen når de spiller i Byens Café fredag d. 31. marts kl. 20.00

I 1975 debuterede Mathilde Bondo med ”Pigesind” og siden har hun og Lasse Helner dannet par, såvel privat som på scenen. I alle årene har parrets karriere været båret af nysgerrighed efter nye musikalske landevindinger, men især også af glæden ved at optræde for folk. Således er Lasse & Mathilde på 42. år at finde på de danske landeveje og har igennem årene arbejdet med en lang række danske kunstnere, hvor Søren Krogh er den seneste i rækken.

Søren Krogh er lidt yngre end sine nye holdkammerater. Han er født i 1967 og debuterede i 1998 med ”Indianerdrengen”. Den nordjyske historiefortællende troubadour har levet af sine sange i mere end 20 år og har "trods sin unge alder" immervæk spillet mere end 2000 koncerter i forskellige egne konstellationer, udgivet 8 albums og modtaget bla. DMA-priser. Senest udkom han i 2015 med ”Gruk Mosaik”, hvor han havde lavet sange af Piet Heins gruk.

Det kommer nok ikke bag på nogen, at Helner/Bondo/Krogh´s sange kædes lystigt sammen af historier fra det virkelige liv.

En aften med Lasse/Mathilde & Krogh er en aften med ærlige sange med masser af nærvær og humor. Publikum kan se frem til den skønneste fornemmelse af at være i det bedste og værste selskab på én gang.

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling.

Arrangører: Jelling bibliotek & Jelling Musikfestival

Entré: 150,- (medlemmer 125,-)

Billetsalget er startet!

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .