spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Late Night med Victor Lander & Special Guests - Stand Up Comedy & Talkshow (Tv-optagelse)

Afholdt event

Late Night med Victor Lander & Special Guests - Stand Up Comedy & Talkshow (Tv-optagelse)

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

27 apr 2024 kl. 19:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Late Night med Victor Lander & Special Guests - Tv-optagelse (Talkshow Testshow)

Victor Lander byder lørdag d. 27. april velkommen til en aften, hvor han langt om længe vil prøve kræfter med et format, der slet ikke er en overflod af: Late night talk shows.

Udover ham selv kommer der også to hemmelige gæster. Begge akutelle med one-man turnéer. Dem vil du heller ikke gå glip af...

Victor Lander og politik er normalt ikke to ord, der er at finde i samme sætning - indtil nu! Victor er blevet 30, og i hans kreative værktøjskasse har han fundet frem til, at politisk satire, dum-smarte kommentarer og kendte mennesker i bløde sofaer er lige præcist det format, vi alle sammen har gået og hungret efter.

Aftenen bliver en blandet pose godter med stand-up, sjove gæster, samfundssatire og fejl. Masser af fejl! Og det bliver drøn godt! I mødet med præstationskulturen er det vigtigt at have folk som Victor, der mener, at alt over 02 er forskning.

Victor siger selv om showet: 'Jeg følger virkelig ikke med i nyhederne normalt, og jeg læser ikke rigtigt nogle artikler, men jeg kan jo godt fornemme, at der er gang i tingene... Man behøver heller ikke være kok for at se, at køkkenet brænder. For resten er jeg heller ikke skide skarp i køkkenet. Som Mette sagde; noget med makrelmadder. Ærligt, jeg følger meget lidt med.'"

Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .