spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

LATE NIGHT SHOW

Afholdt event

LATE NIGHT SHOW

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

22 okt 2022 kl. 22:00 - 23 okt 2022 kl. 23:00

Beskrivelse

LATE NIGHT SHOW


Hvis du kun har én time til at nyde en koncentreret fond af magi og underholdning, så er ILLUSIONS-festivalens Late Night Show lørdag et rigtigt godt bud!


Rammen er den smukke teatersal i Håndværkerforeningen og formen bliver en forunderlig fusion imellem et varietéshow og stand-up underholdning. På scenen kan du opleve hele seks af festivalens stjerneartister:


- Den uforlignelige og hyper mobile Captain Frodo

- Comedy-kometen fra Las Vegas - Nick Diffatte

- Musikalsk virtuose Mr. Barti – styret af 40 usynlige tråde

- Den charmerende amerikanske snydepels, Gregory Wilson

- Mortenn, med hans fantastiske verdensmesterakt

- Det hele holdt sammen af ingen ringere end… Rune Klan!


Vi er helt ærligt pivstolte af det her enestående line-up, samlet denne ene aften. Det bliver skægt, skævt, skørt og du vil blive revet rundt med trylleri og fantastiske umuligheder. Glæd dig!

Showet vil være en blanding af dansk og engelsk. Det meste er visuelt og let at forstå – også uden man får hvert eneste ord med. 


Find info om kunstnerne herunder:

https://illusions.dk/
https://runeklan.dk/
https://www.gregorywilson.com/
http://diffatte.com/
http://puppetshow.dk/

Arrangør

En ny festival er under forberedelse i Horsens, og den er ikke som de andre. Faktisk findes der ikke lignende i Skandinavien og alle sejl er sat til, for at gøre det til en ny fast Horsens-tradition i uge 42, skolernes efterårsferie.

Festivalen er døbt ”ILLUSIONS” og omdrejningspunktet vil – som navnet antyder – være illusioner, tryllekunst, fingersnilde, forundring og magiske oplevelser for både voksne og børn. Nøje udvalgte magikere og artister er hyret ind fra hele verden til at optræde og forbløffe med shows og entréer i byens sale, i midtbyens gader, på restaurationer og steder, hvor man slet ikke forventer det. Der vil også blive magiske kunstinstallationer, trylleskole, optiske synsbedrag og endda magi, der finder sted på folks egne mobiltelefoner…

Med festivalen ”ILLUSIONS” ønsker vi sammen at tilføje noget helt unikt til byens dna. Vi vil skabe smil og grin, måben og forbløffelse, hvordan-pokker-kan-det-mon-lade-sig-gøre-oplevelser og give alle chancen for, at miste jordforbindelsen et kort øjeblik.

Vi håber, at I vil være med til at skabe magi i Horsens i uge 42 og vi sammen kan gøre det umulige muligt.

Lokation

Håndværkerforeningen Håndværkerforeningen, Allegade 16A, 8700 Horsens

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .