Laugenes Opvisning 2021 kl. 15.30

Dronningens Tværgade 2, 1302 København
02 nov 2021 kl. 15:30 - 17:30
Billetter DKK 160,00
Billetter DKK 160,00

Efter en pause på et år på grund af Corona, er Skrædderlauget, Guldsmedelauget og Håndværkerforeningen København glade for igen at kunne invitere til en eftermiddag i perfektionismens tegn. Det sker ved Laugenes Opvisning den 2. november hvor man får en unik mulighed for at komme tæt på et fornemt udvalg af dansk beklædningshåndværk og smykkekunst.

Her vil buntmagere, skræddere, guldsmede, sadelmagere og en handskemager vise, det de er bedst til – nemlig individuelt designet, tilskåret, tilrettet og syet tøj, pelsværk, handsker, bælter, tasker og håndlavede smykker.

Der vil også blive vist tøj, smykker og hår fra eleverne fra EUC Syd, Tekstilformidleruddannelsen, NEXT guld- og sølvsmed og NEXT frisør.

Med udgangspunkt i fortiden skaber vi fremtiden

I skyggen af Coronapandemien har der været tid til at reflektere.

De lange perioder med nedlukning har været en udfordring for Laugenes forskellige håndværksfag, men ser man tilbage på tidligere tiders kriser, har de netop vist at det er her, vi ser frøene til fremtidens næste store og nytænkende tiltag.

Alle deltager er blevet bedt om at tage udgangspunkt i fortiden, det kan være gamle teknikker, materialer, farveholdning, snit eller måder at forme på – og på baggrund af det, skabe noget nutidigt der peger ind i fremtiden. Det er ikke sikkert, det direkte vil kunne ses på podiet, for det kan ligge i forarbejdningsprocessen, men der er rig mulighed for efter opvisningen at gå i dialog med skaberne, det foregår i Moltkes Palæs smukke saloner.

Billetten inkluderer opvisning, et glas vin.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke