Laugenes Opvisning 2022 kl. 15.30

Laugenes Opvisning 2022 kl. 15.30

Billetter fra DKK 160,00

Sted

Dato

08 nov 2022 kl. 15:30 - 17:00

Beskrivelse

For 12. gang er Skrædderlauget, Guldsmedelauget og Håndværkerforeningen København glade for at kunne invitere til en eftermiddag i perfektionismens tegn. Det sker ved Laugenes Opvisning hvor man får en unik mulighed for at komme tæt på et fornemt udvalg af dansk beklædningshåndværk og smykkekunst.

Her vil buntmagere, skræddere, guldsmede, hattemagere og modister, sadelmagere og en handskemager vise, det de er bedst til – nemlig individuelt designet, tilskåret, tilrettet og syet tøj, pelsværk, handsker, hatte, bælter, tasker og håndlavede smykker.

Én ting er sikkert; verden ser sjældent ud som den lige gjorde. Vi kan ikke være sikre på, hvad der venter os forude – men vi kan være sikre på forandringer.

Alt det vi har oplevet igennem den seneste tid bevirker, at nogen har brug for at kigge fremad og omfavner friheden til at opleve og rejse igen, andre har brug for at se tilbage og finde tryghed i det nære og kendte.

Trods forandringer, vil ”Det gode håndværk” altid bestå. En buket af Danmarks bedste håndværkere vil med stolthed, præsentere deres håndværksmæssige kunnen til Laugenes Opvisning 2022. Ved Laugenes Opvisning 2022, vil denne kommende generation af talentfulde håndværkere fra EUC SYD Beklædning, Next Guld og sølvsmede, Next Frisørskolen og Tekstilformidleruddannelsen fremvise deres håndværk.

Laugenes Opvisningen 2022 vil byde på et overflødighedshorn fra ”håndens arbejde”, hvor temaet er ”No restrictions”.

Billetten inkluderer opvisning, et glas vin.

Her kan du se hvem der deltager i opvisningen i år. Deltagerliste 2022

Lokation

Moltkes Palæ Moltkes Palæ, Dronningens Tværgade 2, 1302 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .