Laugesen All Stars @ Ny V58 Aarhus

19 sep 2015 kl. 20:00 - 22:30
Super arrangør
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Koncert kl. 20.00. Døren åbner kl. 19.30 Entre: 100 kr. Forsalget slutter den 19. kl. 12

I JANUAR SPILLEDE DETTE BAND OGSÅ PÅ NY V58. VI HAVDE UDSOLGT OG MANGE GIK FORGÆVES, DERFOR ØNSKER VI AT TILBYDE JER ENDNU EN KONCERT!

I efteråret 2013 samlede Birgitte Laugesen nogle af Aarhus’ og landets bedste musikere i, hvad der med rette må kaldes et ”All Stars Band”. Dette drømmehold blæste alle omkuld på debut-tournéen i 2014. Denne tur og den noget større 2015 tur viste en håndfuld musikere der pressede og pirrede hinanden til et sammenspil helt i top og de er nu klar igen i 2016 - super sammenspillede og endnu bedre.

Og det kan så sandelig også høres på den nye CD, bandet har med i tour-kufferten. Optaget Live på hjemmebane i Aarhus, der hvor alle musikerne har trådt deres blues-børnesko. Mangen til begejstring og sammenspil er usædvanlig i en tid, hvor pre-programmeret, computerbaseret musik vinder frem. Dette er den ægte vare. Spillet og sunget af topklasse musikere foran et begejstret publikum.

Her er der plads til udfoldelse! Blues og soul i absolut topklasse.

Poul Erik Madsen - Dagbladet Stevns:

Konstellationen af disse vidunderlige og dygtige musikanter har kun bestået i omkring et år. Og det kan uden overdrivelse konstateres, at det er lykkedes orkesterleder Laugesen at samle en gruppe af landets absolut ypperste blues-musikere omkring sig. Publikum overgav sig totalt allerede efter det første nummer. Som det så rammende blev udtrykt af en musik-kyndig publikummer: det er dog den fedeste ”sorte” stemme, den kvinde har! Og det er ganske vist: det er få hvide sangere, der som Birgitte Laugesen er i besiddelse af den særlige fraseringsevne, som er så kendetegnende for de sortes bluesmusik. Og når dertil lægges en helt personlig stemmeføring, ja så er man vidne til noget enestående, betagende og henrivende i nutidig dansk rytmisk musik.”

Boris Rabinowitz – Politiken

”For at sige det ligeud, så er der ingen sanger herhjemme, der synger med en så naturlig swingfornemmelse. Det er fraseringskunst af højeste klasse og af en stærkt personlig karakter…”

Sakset fra facebook efter de første koncerter i 2015:

Fra Dexter, Odense:

"Har hørt Laugesen All stars her! Den seriøst sejeste, bedste, mest svingende, rørende og humoristiske, fanatiske live optræden jeg nogen sinde har hørt og været med til ! Fedt band! Præsition og musikalitet med Birgitte og co i top klasse." - "Erik har faktisk en pointe idet han siger, at skal vi finde noget tilsvarende kvalitet i koncerter vi har været til, så skal vi tilbage til Bazar med Peter Bastian osv i deres storhedstid for 20 år siden. Det siger noget om kvaliteten her!"

eventet sluttede

Laugesen All Stars @ Ny V58 Aarhus

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke